bottom-right
top-left

För arbetsgivare

Möt några av våra HR-konsulter

Möt några av våra HR-konsulter. Vi har över 100 egna HR-experter och lika många samarbetspartners över hela landet. Genom att anlita en av våra HR-experter får du precis den profil som du behöver. Vi matchar alltid pricksäkert rätt person och profil utifrån vad du vill uppnå. Det är därför som vi skapar effekt på sista raden. 

Alla våra HR-konsulter har en väl utvecklad förmåga att kommunicera, prioritera och fatta beslut. Vi kan med nya ögon snabbt sätta oss in din verksamhet och vara lyhörd för just dina behov. 

Kvalitetsuppföljning av våra HR konsulters prestation sker under och efter uppdraget vid digitala eller fysiska uppföljningsmöten med dig som kund. 

Några av våra experter:

IMG_7372 2

Annelie Bergström

Annelie är en senior HR-konsult med lång erfarenhet inom en breda HR-frågor och har haft roller som HR-chef, HR Business Partner och HR-konsult. Hon har stor erfarenhet av omställning, varsel, permittering och av att bygga upp samt driva frågor med tydligt bidrag till affären. I sin roll arbetar Annelie konsultativt och prioriterar ett nära chefsstöd.

Rawaz Abdul

Med mångårig erfarenhet av HR-arbete, stötta chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor kommer jag genom mitt engagemang, breda kunskap om samarbete och förmågan att förstå andra människor göra teamet starkare. Mitt arbetssätt är rakt, professionellt, förtroendeingivande och som person är jag ansvarstagande, resultatinriktad och strukturerad med fokus på gruppens mål.

Rawaz HR-expert
Isabel Webrant

Isabel Webrant

Isabel är en senior HR-konsult med 15 års erfarenhet från olika roller och branscher. Med en ökad kunskap kommer också en ödmjukhet för hur mycket mer som finns att lära och det är med en nyfikenhet och lust att upptäcka nytt som är drivkraften i arbetet. Isabel gör sig bäst i de uppdrag där en förflyttning behöver göras oavsett om det gäller huret eller vadet.

Elin Möllstam

Elin har jobbat brett inom många olika typer av HR-roller som till exempel HR-Partner, utbildningschef och HR-Specialist. Hon och trivs som bäst där det är en blandning av högt och lågt och där hon får vara med och bidra till medarbetarupplevelsen på olika sätt. Elin har bland annat erfarenhet från kompetens- och processutveckling, arbetsmiljökartläggningar och att utveckla och förbättra anställningsresan från preboarding till exit. I sin roll lägger Elin stor värdering i att jobba i nära dialog med chefer och ledningsgrupper.

ELIN
annSOIFE

Annsofie Sandgren

Annsofie är en HR konsult med bred erfarenhet inom hela HR området och från olika branscher. Hon har haft roller som HR chef och HRBP och är en lagspelare med ett rådgivande tillvägagångssätt. Hon drivs av ett ständigt lärande hos sig själv och att utveckla grupper, ledare och arbetssätt. Har bland annat erfarenheter inom utbildning, coachning, medarbetarupplevelsen och arbetsmiljöprocesser.

Lästips! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du massa spännande events, bloggar och kostnadfria guider. 

Har du behov av stöd kring HR och utveckling?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Några kunder vi jobbar med

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png
Group 2

Nyfiken på om vi kan utveckla din organisation?

Kontakta Sofia Ceder som gärna svarar på dina frågor.

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.