bottom-right
top-left

För arbetsgivare

Möt några av våra HR-konsulter

Möt några av våra HR-konsulter. Vi har över 100 egna HR-experter och lika många samarbetspartners över hela landet. Genom att anlita en av våra HR-experter får du precis den profil som du behöver. Vi matchar alltid pricksäkert rätt person och profil utifrån vad du vill uppnå. Det är därför som vi skapar effekt på sista raden. 

Alla våra HR-konsulter har en väl utvecklad förmåga att kommunicera, prioritera och fatta beslut. Vi kan med nya ögon snabbt sätta oss in din verksamhet och vara lyhörd för just dina behov. 

Kvalitetsuppföljning av våra HR konsulters prestation sker under och efter uppdraget vid digitala eller fysiska uppföljningsmöten med dig som kund. 

Några av våra experter:

Li Hjelte

Li Hjelte

Li har över 10 års erfarenhet av HR och har arbetat i olika roller inom flera branscher, framförallt breda roller likt HR Partner. Det som gör att Li älskar att gigga är möjligheten att lära känna nya organisationer och människor, och utifrån deras förutsättningar göra dem ännu bättre. Hon är snabb på att sätta sig in i nya roller och värdesätter att bygga förtroende för att kunna skapa värde för sina kunder. Li lägger stor vikt vid att säkerställa att HR jobbar affärsnära, med en mission att möjliggöra och förenkla men likaså utmana, för att organisationen som helhet ska nå sina strategiska mål.

Johanna Lindholm Eriksson

Johanna är senior HR-konsult med 20 års erfarenhet inom HR och har haft flera olika roller såsom HR Director, HR Chef och HRBP. Johanna har jobbat i allt ifrån internationella företag med komplexa organisationsstrukturer till mindre bolag, som alla har befunnit sig i olika skeden av sin organisationsutveckling. Hon brinner extra mycket för problemlösning, bra kommunikation och att bygga relationer samt företagskultur på goda värderingar och beteenden. Det viktigaste i hennes roller har varit att bidra till utveckling av chefer, högt engagemang hos de anställda och framgång för verksamheten. Johanna är nyfiken på det mesta, trivs i snabbfotade och föränderliga arbetsmiljöer.

profil2 (002)
Helena

Helena Estling

Helena har arbetat som HR-chef, HRBP och senior HR-konsult i olika branscher, verksamheter och kollektivavtalsområden i mer än 20 år, och har därmed bred erfarenhet av hela HR-området. Hon har byggt upp HR-funktion och HR-processer i ett antal organisationer samt drivit mycket förändringsarbeten. Helena trivs förträffligt i den varierade och komplexa HR-världen, och arbetar alltid nära verksamheten och affären, dess ledare och medarbetare. Alltid med siktet inställt på verksamhetens mål och på utveckling av både individer och organisation. Hon älskar konsultrollen som ger henne möjlighet att ständigt möta nya människor och branscher, coacha, utmana, utveckla, supporta och lära nytt.

Elin Möllstam

Elin har jobbat brett inom många olika typer av HR-roller som till exempel HR-Partner, utbildningschef och HR-Specialist. Hon och trivs som bäst där det är en blandning av högt och lågt och där hon får vara med och bidra till medarbetarupplevelsen på olika sätt. Elin har bland annat erfarenhet från kompetens- och processutveckling, arbetsmiljökartläggningar och att utveckla och förbättra anställningsresan från preboarding till exit. I sin roll lägger Elin stor värdering i att jobba i nära dialog med chefer och ledningsgrupper.

ELIN
annSOIFE

Annsofie Sandgren

Annsofie är en HR konsult med bred erfarenhet inom hela HR området och från olika branscher. Hon har haft roller som HR chef och HRBP och är en lagspelare med ett rådgivande tillvägagångssätt. Hon drivs av ett ständigt lärande hos sig själv och att utveckla grupper, ledare och arbetssätt. Har bland annat erfarenheter inom utbildning, coachning, medarbetarupplevelsen och arbetsmiljöprocesser.

Lästips! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du massa spännande events, bloggar och kostnadfria guider. 

Har du behov av stöd kring HR och utveckling?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

Några kunder vi jobbar med

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png
Group-3

Nyfiken på om vi kan utveckla din organisation?

Kontakta Sofia Ceder som gärna svarar på dina frågor.

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.