bottom-right
top-left

För arbetsgivare

Minska kostnader utan att varsla

De flesta arbetsgivare försöker nu överblicka konsekvenserna av Coronavirusets framfart och ingen vet riktigt hur det kommer att utveckla sig framöver. Många företag oroar sig även för de ekonomiska konsekvenser som ser ut att bli en följd av pandemin.

Vi ser hur branscher och företag lamslås när hela marknader upphör att existera på mycket kort tid. Varsel till arbetsförmedlingen väller in. Här och nu behöver företag och organisationer snabbt ställa om sin verksamhet. Sättet det görs på kommer vara helt avgörande för vilken konkurrenskraft vi har när ”post-corona-vardagen” tar fart.

Våra erfarna HR-konsulter hjälper er att se över och utvärdera alla möjligheter till att minska kostnader utan att varsla och säga upp dina medarbetare. Kanske kan du använda dig av korttidspermitteringar? Anpassa scheman eller uppmana medarbetare att ta ut ledighet? Låt våra erfarna HR-konsulter hjälpa er ställa om och inte in!

Kontakta oss:

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss.

christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash

Med anledning av att det nya coronaviruset, covid-19, finns det många områden kopplat till arbetsgivaransvaret som skapar många frågetecken. Det kan handla om arbetsrättsliga frågor, permitteringar, varsel, omställning av verksamheten, krishantering och arbetsmiljöfrågor. Våra experter hjälper dig att agera rätt utifrån de lagar och regler som finns.

Lästips! Kika gärna in under insikter och kunskap. Där hittar du relevant information under taggen "Corona" som ger dig bättre koll på läget. 

Group 2

Behöver du stöd i din organisation?

Kontakta Sofia Ceder så berättar hon mer.

Några kunder vi jobbar med

Dahl_logotyp_Alternativ_blå EJ på webben
aspia2
hsb2
coop2
nch2
fojab
volt
skandia-fastigheter
Logo_bySF_png

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.