Bli kontaktad

Medarbetarutveckling & personalutveckling

Lyft dina medarbetare - Kom igång med personalutveckling!

Vi utvecklar era medarbetare genom individuella insatser som individuell coachning alternativt genom motivationsprogram. På så sätt kan du lyfta dina medarbetare och öka ansvarstagande samt motivation. Vårt arbetssätt är att generera eget ansvar samt ge konkreta verktyg för detta.

Medarbetarutveckling - Personalutveckling

Utvecklingscoachning

Coachning är ett starkt alternativ till traditionella utbildningar när syftet är att få ökad självinsikt, stärka kommunikation, hitta motivation och riktning, att identifiera och utveckla styrkor samt skapa beteendeförändring. Vi kan gärna komplettera din coachning med en personprofil för just dina behov.

Expat-/Repatcoachning

Coachprogram som vid hemkomst efter utlandsstationering ger stöd till medföljande i att hitta ny sysselsättning eller för era anställda att hantera de utmaningar det kan innebära att komma tillbaka till sin tidigare tjänst efter en period utomlands. Våra coacher ger stöd och finns som bollplank under hand, vi påbörjar coachningen redan innan hemkomst för att nå bästa resultat.

Workshops på olika teman

Vi skapar anpassade workshops och inspirationsträffar inom olika teman såsom stresshantering, mindfulness, kommunikation, motivation, effektivt teamarbete, gemensamma spelregler, konfliktkunskap, distansarbete etc.

Efterstöd vid medarbetarundersökning

En mätning gör ingen skillnad, det är beteendeförändringar som är viktiga för att driva framåt. Vi är vana att stötta ledare och grupper i arbetet med kontinuerliga förbättringar efter olika mätningar.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort