Quality & Growth Manager för Strategic Service

Vi söker nu en Quality & Growth Manager för Strategic Services.

Huvuduppdraget för rollen är att konceptualisera, hålla samman och leda utvecklingen av Wise Consultings strategiska tjänsteerbjudande samt leda våra seniora konsulter. Som chef för vårt strategiska tjänsteerbjudande har du ett övergripande lönsamhetsansvar för vårt strategiska tjänsteerbjudande och leveranserna inom området.  

Med strategiskt tjänsteerbjudande menar vi rådgivning och partnerskap till ledningsgrupper kring t.ex. ledarskap, medarbetarengagemang, teamutveckling, organisationsutveckling, attraktion och arbetsmiljö. Men även transformativa utvecklingsprojekt som handlar om organisationsdesign, performance, kultur, HR-tech och HRAAS (HR as a service).  

Du kommer rapportera direkt till VD och kan vara placerad i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Start enligt överenskommelse.

I uppdraget för rollen ingår

  • Att definiera, konceptualisera och paketera vårt erbjudande inom detta segment till kund. I syfte att göra innehållet i vårt erbjudande ännu tydligare för att positionera Wise Consulting på marknaden för att kliva högre upp i värdekedjan. 
  • Att etablera gemensamma arbetssätt och leveransmodell för de konsulter som levererar inom området. Hur kan vi inom segmentet arbeta tillsammans på ett effektivt och hållbart sätt? Verka för fortsatt digitalisering av arbetssätt och verktyg inom området. 
  • Att identifiera och tillvarata synergier mellan våra olika tjänstesegment t.ex. mellan vårt strategiska erbjudande och våra konsulttjänster inom HR. Till exempel genom inspiration och internt kontinuerligt lärande och kompetensutveckling.
  • Att aktivt utveckla, fördjupa och driva kundsamarbeten i syfte att skapa affärer såväl för dig, teamet och Wise Consulting. Du en nyckelroll i arbetet med att fortsatt stärka vår kommersiella kultur och agera som en ambassadör för positionen inom de strategiska tjänsterna 
  • Att vara en trygg, proaktiv och närvarande ledare för ett team av självgående och motiverade konsulter 

Vill du dessutom göra det med ett helt gäng grymma kollegor i ryggen där kunskap, erfarenhet och engagemang bara finns ett samtal bort? Då ska du läsa vidare. Vi söker dig som vill vara med på vår resa, växa tillsammans med oss och bidra till vår egna och våra kunders utveckling. Vi på Wise Consulting är ett härligt gäng som med moderna arbetssätt, agila metoder och generös kunskapsdelning vill förnya synen på HR. Och vet du, vi har kommit en god bit på vägen!

Kompetens och erfarenhet

Du har förmåga att kommunicera och sätta saker i sammanhang på ett sätt som gör det enkelt och tydligt för din målgrupp. Vi värdesätter särskilt förmågan att kunna sätta fokus på vad som är viktigt på riktigt för att kunna hantera och navigera i komplexa frågeställningar.  

För att lyckas i rollen ser vi att du behöver vara en person som både trivs i styrelserummet och i ledningsgruppssammanhang och som behärskar det språk som talas där. Detta för att kunna diskutera och vara en sparringpartner i komplexa frågeställningar för VD och företagsledningar. Vi ser även att du motiveras av mötet med ledare och medarbetare på alla nivåer i en verksamhet och som där kan skapa största möjliga värde. 

Du har gedigen erfarenhet av relationell försäljning och har ett stort och aktivt nätverk som du systematiskt vårdar och utvecklar - för att inhämta inspiration, få nya idéer och för att lära nytt. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från antingen operationellt HR, Management Consulting eller egen ledarroll samt har erfarenhet av att leverera seniora tjänster. 

Som chef för andra seniora konsulter motiveras du av att få medarbetare att utvecklas och har förmågan att skapa ett tryggt, inkluderande samarbetsklimat med högt engagemang. Du har ett involverande arbetssätt och en mycket väl utvecklad kommunikativ förmåga som du använder för att leda mot uppsatta mål. Vi fäster stort vikt vid personlig lämplighet.    

Om oss

Wise Consulting grundades 2001 och har sedan starten växt organiskt och vi är idag ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är marknadsledande specialistkonsulter inom HR, ledarskap, organisationsutveckling och coachning. Vi hjälper våra kunders mest värdefulla tillgång, medarbetarna, att bli ännu mer värdefull.

Ansökan 

Låter detta intressant för dig? Skicka din ansökan redan idag! Vi arbetar kontinuerligt med löpande urval och sista ansökningsdag är 22/1.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Plats: Hybrid - Stockholm, Göteborg eller Malmö

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Frågor om rollen: Kontakta Emma Gefvert på emma.gefvert@wiseconsulting.se

Nyfiken på oss och hur vi hjälpa er?

Fyll i dina uppgifter så tar vi förutsättningslös kontakt.