Vi söker en Quality & Growth Manager till Malmö

  Malmö

Ansök senast: 28 juni 2024

Bli en del av Wise Consultings tillväxtresa i Malmö! Vi söker en driven nätverkare med passion för affärer och hållbar utveckling. Led vårt team och utveckla kundrelationer i en dynamisk miljö. Ansök idag och bidra till vår framgång i Öresundsregionen!

Nu händer det saker i Malmö, där Wise Group har verkat sedan 2012. Vi ser en stor marknadspotential i Malmö och hela Öresund, och vi har nu bestämt oss för att det är dags för både Wise Consulting och hela koncernen att satsa och växa ytterligare. Därför söker vi en driven och kommersiellt orienterad nätverkare som älskar att göra affärer! Tillsammans med dig vill vi förbättra framtiden för människor och organisationer genom att hjälpa dem att växa på ett hållbart sätt.

Vi är stolta över att vara Sveriges ledande konsultföretag inom HR och med våra hundratals passionerade och affärsdrivna konsulter och samarbetspartners skapar vi hållbara och lönsamma bolag tillsammans med våra kunder. Vår övertygelse är att engagemang och skicklighet går hand i hand och våra inspirerande och erfarna konsulter, arbetar målmedvetet för att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Om rollen

Uppdraget handlar om att ta hand om och utveckla befintliga kundrelationer samt att skapa nya affärer och kundsamarbeten som får vår verksamhet att växa hållbart över tid. Då din företrädare i rollen inom kort går i pension så kommer du ta över ledarskapet för vårt team av kompetenta och självständiga konsulter och för ett antal samarbetspartners ute på uppdrag.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Quality & Growth Manager är…

  • Aktivt utveckla, fördjupa och driva kundsamarbeten i syfte att skapa affärer såväl för både Wise Consulting och Wise Group
  • Att utifrån behov fånga, definiera och paketera vårt konsulterbjudande till kund
  • Matcha och tillsätta lämplig HR-konsult eller partner till rätt kunduppdrag – likt en konsultchef
  • Ha en nyckelroll i arbetet med att fortsätta utveckla vår kommersiella kultur
  • Att vara en trygg, proaktiv och närvarande ledare för ett team av självgående och motiverade konsulter och partners som är ute i uppdrag
  • Att proaktivt underhålla och utveckla Wise Consultings partnernätverk i regionen
  • Ansvara för aktiviteter och event riktade mot både kunder och partners med syftet att stärka Wise Consultings position som den mest relevanta hubben för kompetensförsörjningsbehov och karriär inom HR!

Om dig

Vi söker dig som har ett väl utvecklat affärsmannaskap och som hämtar mycket energi genom att vårda och utveckla relationer i ditt professionella nätverk. Du är en sann relationsskapare och har ett mycket stort och aktivt eget professionellt nätverk, med tyngdpunkten i Malmö och Öresundsregionen.

Det är viktigt att du trivs och motiveras i en snabbrörlig och kommersiell kultur samt har en stark inre drivkraft av att göra affärer och har ett utvecklingsorienterat arbetssätt.

Kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen behöver du en relevant akademisk examen och det är meriterande om du har bakgrund som t.ex. HR-chef, förändringsledare eller liknande roll.

Vidare ser vi gärna att du har minst ett par års ledarerfarenhet och en kommunikativ, trygg och involverande ledarstil. Utöver din erfarenhet och kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom nyfikenhet på andra människor och förmågan att skapa förtroendefulla kundrelationer över tid. Dessutom är du mycket digital när det kommer till arbetssätt och du navigerar vant i olika plattformar och verktyg, samt har lätt för att ta till dig nya. 

Om Wise Consulting

Wise Consulting grundades 2001 och har sedan starten växt organiskt och vi är idag ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Finland. Wise Consulting är en del av Wise Group tillsammans med 7 andra verksamheter.

Vi är Nordens ledande konsultföretag inom HR och erbjuder en av marknadens mest heltäckande lösningar inom HR interim. Med specialistkonsulter inom HR, ledarskap, och organisationsutveckling arbetar vi med att utveckla människor och organisationer för framgång och skapa lönsamhet för våra kunder. 

Vår kultur

Välkommen till en inspirerande arbetsplats där passionen för HR är kärnan i allt vi gör. Vi delar passionen för att förbättra framtiden för människor och organisationer. Vår kultur präglas av att ”göra varandra bättre” där vi dagligen delar med oss av kunskap och erfarenheter med ambitionen att och utvecklas tillsammans. 

Du blir en del av ett fantastiskt team med sex andra Quality & Growth Managers och har ett nära samarbete med vårt sälj- och marknadsteam. Här finns kunskap, erfarenhet och engagemang bara finns ett samtal bort!

Låter det intressant, då ska du ansök redan idag!

Ansökan 

Vårt uppdrag är att med gemensam kraft, alltid leverera de bästa möjliga lösningarna till våra kunder. Delar du vår passion att förbättra framtiden för människor och organisationer och redo att vara spjutspetsen i vår satsning i Malmö? Då ser vi fram emot att höra från dig. 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2024-06-28

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Färm, Head of People & Culture, på mailadress: fredrik.farm@wiseconsulting.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning

Urval av förmåner: Pension, försäkring, friskvårdsbidrag, förtroendearbetstid, hybridarbete, sjuklön och karensbidrag.