Vi söker HR-konsult till Malmö

Är du en innovativ HR-nörd som har tröttnat på årshjulet och vill göra verklig skillnad?

Motiveras du av tanken att fortsätta utveckla din HR-kompetens och få en unik möjlighet att förflytta och driva HR-frågor i en rad olika branscher och bolag? Vågar du trampa upp nya stigar och utmana invanda tankebanor?Vill du dessutom göra det med ett helt gäng grymma kollegor i ryggen där kunskap och passion bara alltid finns ett samtal bort? Då ska du läsa vidare. Just nu söker vi dig som vill vara med på vår resa, växa tillsammans med oss och bidra till vår egna och våra kunders utveckling. Vi på Wise Consulting är ett härligt gäng som med moderna arbetssätt, agila metoder och generös kunskapsdelning vill förnya synen på HR. Och vet du, vi har kommit en god bit på vägen!

Vad innebär konsultrollen?

I rollen som HR-konsult driver och genomför du uppdrag hos våra kunder verksamma i flera olika branscher. Vi har en stor version av både uppdrag och kunder där behovet matchas mot din kompetens samt dina och Wise Consultings gemensamma önskemål. Även om du självständigt arbetar ute på uppdrag finns alltid en ” fet hand i ryggen”. Med det menar vi att du alltid har tillgång till dina kollegors kompetens och kunskap, erfarenhetsutbyte kollegor emellan och en nära dialog med din teamchef som följer dig i ditt uppdrag och i din utveckling.

Vi på Wise Consulting arbetar målmedvetet med att vara de mest inspirerande och skickliga konsulterna inom HR, ledarutveckling och coaching. Vår mission är att med gemensam kraft se till att alltid leverera de bästa tänkbara lösningarna till våra kunder.

Vad erbjuder vi?

Föreställ dig att ha 80 HR-kollegor (som också är konsulter) med samma glöd för HR som du själv har. Att dessutom skapa dig en utvecklingskurva som med största sannolikhet kommer dra iväg som en skenande gasell, oavsett tidigare kunskaper och erfarenheter. Allt detta i en och samma roll. Rätt så härlig känsla va? Det kommer bli din vardag som HR-konsult hos oss på Wise Consulting! Genom vårt inflöde av spännande uppdrag ges du en unik möjlighet att arbeta i varierande HR-roller inom ett stort spann av branscher och organisationer.

Vem söker vi?

För att trivas som konsult hos oss behöver du vara lösningsorienterad, affärs- och resultatdriven samt generös med kunskaps- och erfarenhetsdelning. Du bör dessutom vara flexibel och nyfiken på lärande och att hitta nya arbetssätt. Du drivs av att göra skillnad och skapa effekt och du delar självklart vår passion för värdeskapande HR. Givetvis har du relevant HR-utbildning med några års erfarenhet av HR yrket, gärna från olika typer av branscher.

Låter det intressant? Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Frågor: Har du några frågor om rollen hör av dig till recruitment@wiseconsulting.se

Nyfiken på oss och hur vi hjälpa er?

Fyll i dina uppgifter så tar vi förutsättningslös kontakt.