HR-konsult till Göteborg

Vill du utvecklas din HR-kompetens tillsammans med våra kunder och få en unik möjlighet att förflytta och driva HR-frågor i en rad olika branscher och bolag?

Kul! För just nu söker vi dig som tröttnat på årshjulet och känner dig redo att utmanas, få göra skillnad på riktigt och växa tillsammans med oss på Wise Consulting. Vi arbetar målmedvetet med att vara de mest inspirerande och skickliga konsulterna inom HR och ledarskap, och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. 

Vad innebär livet som konsult hos oss?

Som HR-konsult på Wise Consulting arbetar du i spännande uppdrag tillsammans med andra passionerade, affärsdrivna och kunniga HR-profiler. Ute hos våra kunder kan du arbeta både på interim och med spännande HR-projekt. Du erbjuds en fast anställning och stark gemenskap hos oss på Wise Consulting, samtidigt som du har möjligheten att arbeta i varierande HR-roller i olika organisationer och branscher – allt inom en och samma roll. Du får alltså variation och trygghet i ett.

Genom att uppdragen du utför är varierande erbjuds du hela tiden chanser att utvecklas, både som person och i din yrkesroll. Ihop med dina inspirerande konsultkollegor får du också möjlighet att på daglig basis utbyta erfarenheter, kunskap och skratt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna från ett par olika branscher. Vi tror att du idag arbetar som HR Business Partner och trivs i en affärsnära roll där du får möjlighet att göra skillnad och skapa varaktig effekt. Du brinner för människor och är övertygad om att vi når framgång genom att frigöra potentialen hos varje individ.

Vi är ett härligt och mixat gäng, men en sak har vi alla gemensamt och det är att vi är riktiga HR-nördar som inte är rädda för att be om hjälp och som generöst delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper. Det förväntar vi oss också av dig som vår nya kollega!

Är du sugen på att träffa oss? Skicka in din ansökan!

Plats: Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Frågor: Har du några frågor om rollen hör av dig till recruitment@wiseconsulting.se

Nyfiken på oss och hur vi hjälpa er?

Fyll i dina uppgifter så tar vi förutsättningslös kontakt.