Bli kontaktad

Våra kunder berättar

Strategier förändrar inte företag - människor gör!

Utveckling, Hr-konsult

"En HR-konsult med stort driv som skapade tydliga resultat på sista raden"

Basset, en pionjär inom mjukvaruleverantör inom Wholesale Revenue Management, hade precis satt ihop en ny ledningsgrupp och saknade i denna konstellation en HR-representant eftersom den tilltänkta personen gick på föräldraledighet. HR var ett område de ville satsa på och därför bestämde VD Jens Björkman sig för att ta in HR-konsulten Lina Cavalli.

Jens Björkman, VD, Basset

Jens berättar mer om upplägget och hur det var att samarbeta med Lina och Wise Consulting.

–       Vi kände att vi behövde en ganska ”tung” HR-profil eftersom uppdraget innebar att i stort sett starta från noll, så en HR-konsult med gedigen erfarenhet och kompetens tillsammans med mycket eget driv stod högt på önskelistan. Och det var också vad vi fick i Lina!

Jens fortsätter och beskriver vad insatsen ledde till:

–       Lina klev in och började med att skaffa sig en uppfattning om våra mest prioriterade behov. Det ledde till att hon tog fram en tydlig HR-strategi för bolaget samt satte igång och genomförde ett gediget arbete med Bassets värderingar.

Vilka utmaningar stötte ni på under vägen och hur löste ni dem?

–       Vi höll oss ganska väl på den inslagna vägen, självklart händer det alltid oförutsedda händelser eftersom HR-området ju handlar om människor på olika sätt men tillsammans löste vi det som uppstod.

Slutligen, hur kom det sig att ni vände er till just Wise Consulting för detta uppdrag?

–       Wise Consulting har ett väldigt bra rykte som en HR-aktör med mycket kompetenta och erfarna HR-konsulter och eftersom vi dessutom hade bra erfarenheter av ett annat bolag inom koncernen Wise Group, K2 Search, kändes det som ett naturligt val.

Vi har nu en tydlig HR-strategi och har genomfört ett gediget värderingsarbete.

Jens Björkman (Basset) & Lina Cavalli (Wise Consulting).

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort