Bli kontaktad

Varför valde Sofia konsultrollen?

"Konsultrollen är en unik möjlighet att utvecklas inom HR och testa nya branscher."

Konsultchef, Hr-konsult

Sofia Cohn

För mig är konsultrollen en unik möjlighet att kunna utvecklas både på bredden och djupet inom HR och att snabbt få möjlighet att testa nya branscher och sammanhang.

Tidigare hade jag jobbat inom en och samma bransch och testat flera roller inom HR, men kände inte att jag fick den utvecklingen som jag hungrade efter. Men det blev det ändring på hos Wise Consulting.

Vad är bäst med konsultrollen?

Som HR- konsult på Wise Consulting behövde jag inte välja utan hade möjlighet att testa olika roller och branscher inom en och samma roll. För mig var det perfekt att bli anställd konsult för att det både kunde ge mig variation, snabb utveckling och trygghet på samma gång. Innan jag började som konsult hade jag en del förutfattade meningar kring rollen och trodde t.ex. att det var en ensam roll utan någon självklar tillhörighet. Det jag uppskattar med Wise Consulting är att det finns en stark företagskultur och sammanhållning, vi ses ofta och stöttar varandra i att bli bättre hela tiden. Som konsult behöver du aldrig känna dig ensam ute på uppdragen utan du har alltid en klok kollega/chef att bolla med – bara ett mail/ telefonsamtal/ slackinlägg bort.

Min resa

Efter en inspirerande period som HR-konsult har Wise Consulting nu erbjudit mig en möjlighet att utvecklas internt och testa en ny roll som Konsultchef. I denna roll arbetar jag mitt i affären både med att, i tätt samarbete med sälj, matcha ut rätt konsult på rätt uppdrag och att kunna använda mig av mina erfarenheter inom HR och som konsult till att coacha ett eget team av konsulter som samarbetar med Wise Consulting.

Det är häftigt att kunna jobba med affärsnära HR på flera olika sätt inom ett och samma företag!

/Sofia

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort