Bli kontaktad

Varför har Lotta valt Wise Consulting?

”Det är en otroligt positiv och ”boostande” stämning, vi har en stark känsla av entreprenörskap och vi är alla delaktiga!"

Hr-konsult

Charlotta Patrickson

Lotta har tidigare haft olika spännande HR-roller både i Sverige och i Schweiz på stora internationella företag som DHL, Ferring Pharmaceuticals och Ecole Hôtelière de Lausanne.

Vad var det egentligen som gjorde att hon 2011 valde att  istället kliva in i HR-konsultrollen på Wise Consulting i Malmö?

–       Jag kände att det fanns en annan sorts utmaning i konsultrollen som lockade mig, min bild av konsultrollen var att få mer variation och ständig utveckling, saker jag under åren upptäckt har blivit oerhört viktiga för mig för att trivas och prestera bra.

Varför Wise Consulting?

Hur kom det sig då att det blev just Wise Consulting, varför var det ett naturligt val?

–       Det berodde mycket på att en av mina nära vänner, som jag har stort förtroende för, redan jobbade där och hon berättade så mycket kul och positivt att jag kände att jag också ville kliva på tåget och testa.

Nu har Lotta varit konsult i knappt 3 år, vad är det som gör att du fortsätter att välja Wise Consulting?

–       Jag har fått precis det jag var ute efter, det är enormt utvecklande att få jobba i så många olika branscher, med så varierande utmaningar, och med otroligt intressanta kunder och kollegor.

Lotta fortsätter:

–       Att som HR-person även få ingå i ett sammanhang där det finns möjlighet till ovärderligt kompetensutbyte är fantastiskt, många som jobbar inom HR blir ganska ensamma i sina roller. Jag har alltid någon klok och erfaren kollega att vända mig till vid behov.

Förutom spännande uppdrag hos kunder och duktiga kollegor, vad är det som är unikt med Wise Consulting?

–       Jag måste säga att det är en otroligt positiv och ”boostande” stämning hos oss, vi har en stark känsla av entreprenörskap och vi är alla delaktiga i att sälja vårt varumärke och våra tjänster. Det är häftigt att få vara med och etablera oss än starkare i Skåne. Vi gör också väldigt många roliga saker tillsammans, vi har utvecklingsdagar, åker på resor, delar erfarenheter via sociala medier och vi delar alla samma passion för HR och affärer!

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort