Bli kontaktad

Vad säger våra anställda

"För mig var människorna
det som avgjorde!"

Hr-konsult

Maria Göthe

Maria har varit på Wise Consulting sedan 2012, och det har varit händelserika år. Dessförinnan jobbade Maria på YIT där hon ansvarade för kompetensutveckling och utbildning.

Vad var det egentligen som lockade Maria att istället ta klivet in i en HR-konsultroll?

–       Jag hade funderat lite på att byta jobb och satte mig ner och gick igenom vad som var viktigt för mig när jag sökte en ny utmaning. Jag landade i att jag var ute efter ett värderingstyrt företag som verkligen levde sina värderingar och där dessa värderingar självklart stämde överens med mina egna.

På vilket sätt märkte Maria att Wise Consulting var ett sådant företag, hur visade det sig?

–       Jag hade följt Wise Consulting lite på håll och uppfattade att det var ett företag som låg i framkant inom HR men det som avgjorde och vägde över var de oerhört inspirerande ledarna för bolaget. För mig är ledningen och styrningen av ett bolag helt avgörande och jag kände att ledarna för Wise Consulting verkligen lever efter sina värderingarna, både i prat och handling!

Två händelserika år senare och Maria är kvar, vad är det som gör att hon fortsätter att välja Wise Consulting?

–       När jag började som HR-konsult bestämde jag mig för att ge det två år och sedan utvärdera om det var rätt för mig. Min förväntningar har verkligen överträffats positivt. Att vara i ett bolag med så seriösa, professionella och samtidigt roliga och varma människor är så oerhört stimulerande. För mig är det också väldigt viktigt med ständig utveckling och det får jag utlopp för i form av väldigt stimulerande uppdrag hos våra kunder.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort