Bli kontaktad

Varför har Kia valt Wise Consulting?

"Här får jag arbeta med min passion, att hjälpa människor till nya utmaningar och insikter!"

Coach

Kia Lingegård

Om jag skulle följa min passion för människor och deras utveckling så var det till Wise Consulting jag skulle söka mig. Kia Lingegård brinner för att hjälpa människor vidare i sin personliga utveckling.

Kia har en lång erfarenhet inom operativt och strategiskt personalarbete såsom HR-chef på internationella företag i olika branscher. Hon har stor erfarenhet av rekrytering, organisationsutveckling, förändring och avveckling samt av att vara chefsstöd i olika utmanande situationer.

Under mina tidigare år som HR-chef på ett annat bolag önskade jag att det funnits mer tid att just vara ute i organisationen och coacha chefer och medarbetare, det som jag brinner för. Tyvärr slukades jag dock oftast av andra men också viktiga arbetsuppgifter. Jag hade turen att bli besökt av Johan Segergren (en av grundarna av Wise Consulting) som kom för att presentera Wise Consultings tjänster för bolaget jag jobbade på. Jag kände direkt att WiC verkade vara ett så kul, proffsigt och härligt bolag.

Varför valde Kia Wise Consulting

Om jag skulle följa min passion för människor och deras utveckling så var det dit jag skulle söka mig. Sagt och gjort, nu jobbar här med coaching sen 6 år tillbaka. Kunde inte ha gjort ett bättre karriärsteg i mitt liv! Jag jobbar nu med det som jag brinner för dvs att coacha chefer och specialister med fokus på ledarutveckling, outplacement, karriärutveckling samt håller workshops och seminarier för företag och organisationer. Det är oerhört roligt och stimulerande att möta människor och stötta dem i att nå sina mål.

Jag har fått så mycket fantastiskt här på WiC, såsom härliga, proffsiga, kompetenta, hjälpsamma och generösa kollegor. Kvalité och resultat är också oerhört viktigt för oss i alla sammanhang.

Om jag utgår från mig själv och den arbetsglädje jag känner på WiC så är jag övertygad om att den också beror på att:

  • Vi har identifierat våra framgångsfaktorer, sättet som vi förhåller oss till varandra, vårt arbete och våra kunder, kännetecknas av bland annat engagemang, glädje och generositet och det är just det jag känner och upplever så starkt.
  • Alla är väldigt kompetenta och kvalité är oerhört viktigt för oss.
  • Varje morgon jag kliver in på kontoret så känner jag ett välkomnande och värme, vi säger alla glatt god morgon till varandra. Kan låta självklart men det är tyvärr inte så överallt.
  • Det finns inget skitsnack vilket är helt fantastiskt. Utan vi pratar gott om och med varandra.
  • Vi arbetar utifrån ett tydligt teamtänk, där alla jobbar tillsammans och tar ett gemensamt ansvar. Vi lyfter varandra!
  • Vi har nära till skratt.

Jag tänker många gånger att jag bytt ut ”Thank God it´s Friday” mot ”Thank God it´s Monday”.

/Kia Lingegård.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort