Bli kontaktad

Varför brinner Katarina för sitt jobb som Coach & Ledarutvecklare?

"Jag möjlighet att hjälpa individer och grupper framåt i sin utveckling och följa deras resa!"

Coach, Ledarutveckling

Lösenordsskyddad: Katarina Kheddache

I mitt arbete får jag möjlighet att hjälpa individer och grupper framåt i sin utveckling och följa deras resa. Jag är lyckligt lottad som har ett sådant arbete och skulle gärna vilja dela med mig till er lite kring vad jag arbetar med och varför det just är så fantastiskt.

I min roll som coach och ledarutvecklare jobbar jag både mot enskilda individer och grupper/team. Det är ett otroligt utvecklande arbete. 

Individuell utveckling

Jag möter människor i de flesta skeden, det kan handla om att du inte längre är kvar på ditt arbete och fått förmånen av din arbetsgivare att få arbeta tillsammans med en karriärcoach mot nya mål eller så handlar det om att du vill hitta din drivkraft och motivation på ditt nuvarande arbete men inte riktigt vart du ska börja eller så är du i ett läge där du tvivlar på din hållbarhet och att du behöver någon som kan hjälpa dig att skapa dig en helhetsbild av livet och börja prioritera något som vi kallar för att ta ett ökat självledarskap.

Det kan också handla om att du är chef och vill utvecklas i ditt ledarskap. Vid varje kontakt så ser vi till att hjälpa dig som kontaktar oss att veta vilken coachning som passar just dig.

Grupputveckling

När jag arbetar med grupper och team inom organisationer så handlar det om allt från att bygga teamkänslan, att bli mer hållbara genom att ta ett ökat självledarskap, att hantera och möta förändringar, att bygga trygga och starka ledare som vågar och kan hantera mer utmanande samtal och ge feedback till att jag arbetar med ett företags kultur och värderingar och hur detta i slutändan handlar om varje medarbetares personliga varumärke som faktiskt är företagets varumärke utåt.

Feedback från klienter gör mitt jobb extra roligt

Ibland är mitt arbete extra roligt, som när jag får höra från individerna och teamen om effekterna av mitt arbete. Fick en fin sammanfattning från en klient som jag coachat och den kommer jag alltid att bära med mig. En coachning som började med fokus på självledarskap och hållbarhet men som övergick till en chefscoachning. Jag fick följa min klient, som från början troligen var nära en sjukskrivning, till att lyckas avancera i sin roll, få bättre struktur och ta kontroll över sin situation. Min klient kände sig mer hållbar, mådde bättre och kunde prestera bättre. Så här beskrev min klient effekten av vårt arbete tillsammans:

  • Det har haft en betydande inverkan i min resa mot att må bättre.
  • Jag har lättare att hantera vissa situationer än vad jag tidigare hade eftersom jag fått med mig verktyg och tankesätt som underlättar mitt dagliga arbete.
  • Blivit en mer hållbar ledare.
  • Lärt mig att delegera, släppa kontrollbehovet och att inte servera uppgifter på silverfat till mina kollegor.
  • Skapat en öppen och ärlig relation med min chef.
  • Kunnat sätta rätt förväntningar på mig själv. Vad är egentligen min chef, mina kollegors och företagets förväntningar på mig.
  • Skapat en förståelse för vad kundens behov är och att leverera därefter.
  • Blivit en starkare ledare/bättre förebild och bättre på att motivera mina kollegor och ge energi så att dom tycker att det är roligt att arbeta med mig som ledare.

Jag träffas gärna för att prata mer om det som jag brinner för.

/Katarina

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort