Bli kontaktad

Varför har Karin valt Wise Consulting?

”Jag får så mycket på Wise Consulting, utveckling, glädje och inspiration.”

Coach

Karin Oldebäck

Karin har en bakgrund som egenföretagare i många år och hade väldigt svårt att se sig själv som anställd igen. Men för ett par år sedan var det ändå något som lockade henne att gå från samarbetspartner till anställd på Wise Consulting.

Varför valde du Wise Consulting?

–       Jag hade hört att Wise Consulting var ett välrenommerat och professionellt HR-bolag och de tjänsterna man erbjöd matchade verkligen min kompetens som karriär- och ledarskapscoach. Men det som avgjorde var att Anna Sellén, som är kundansvarig på Wise Consulting och som jag samarbetat med i andra sammanhang, ställde frågan om jag ville samarbeta med dem. Jag har stort förtroende för Anna och jag kände att jag ville ta chansen. Efter att ha valt att först jobba som underkonsult ett år så tackade jag ja till en anställning, det har jag inte ångrat en sekund!

Vad är det som utmärker Wise Consulting som du vill lyfta fram?

–       Bättre, trevligare och mer kompetenta kollegor tror jag inte att jag kan få någon annanstans. Jag är glad och stolt över att få vara en del i detta framgångsrika gäng. Jag tycker att andan är väldigt generös, öppen och hjälpsam trots att vi alla har väldigt höga förväntningar på oss själva och varandra. Vi är alla väldigt resultatinriktade och kvalitet är oerhört viktigt för oss.

Karin utvecklar:

–       Jag får så mycket på Wise Consulting som jag värdesätter högt; utveckling, glädje och inspiration i härligt utmanande uppdrag. Våra chefer och ledare är också väldigt lyhörda för nya idéer och de visar att de litar på oss genom att vi alla har stor frihet att vara med och utveckla våra tjänster och ta stort eget ansvar för leveranserna.

Vad är det roligaste med att arbeta på Wise Consulting?

–       Jag tycker att kundansvariga på Wise Consulting är fenomenala på att skapa nära relation med våra kunder. Det gör att jag erbjuds spännande och utmanande uppdrag eftersom kunderna känner förtroende att anlita oss som experthjälp i olika utmanande situationer som neddragningar, förändringssituationer och utvecklingsinsatser.

Till sist, vad vill du lyfta som unikt för Wise Consulting?

–       Att jag få full frihet att styra mitt arbete, att jag får tillgång till resurser för att leverera i framkant och att jag samtidigt får samverka med härliga kollegor gör att jag, om man nu kan älska ett jobb, faktiskt gör just det!

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort