Bli kontaktad

Vad lockade med Wise Consulting?

"Jag imponerades av bemötandet och resultatet av de arbeten som utfördes av Wise Consulting".

Hr-konsult

Hanne-Lise Hedman

Att arbeta som konsult har gett mig fantastiska möjligheter att verka inom olika branscher och med olika typer av HR-frågor. På ganska kort tid har jag breddat min branscherfarenhet men även min kompetens inom HR…

HUR KOM DET SIG ATT DU BLEV HR-KONSULT PÅ WISE CONSULTING?

Jag hade varit i kontakt med Wise och i synnerhet Wise Consulting på olika sätt genom hela min karriär, som beställare av olika tjänster. Jag var alltid lika imponerad av bemötandet och resultatet av de arbeten som utfördes av WiC. Så en dag fick jag frågan från min kontaktperson där om jag inte kunde tänka mig att arbeta som HR-konsult? Och, det hade jag inte alls tänkt mig! Men så tänkte jag om, för jag ville ju så gärna få jobba med de där härliga människorna jag stött på genom åren. Sen ville jag jobba på en arbetsplats med en positiv och passionerad kultur med människan och affären i fokus, och det visste jag stämde in med WiC. Jag ångrar mig inte en sekund, jag har min roligaste tid i min karriär just nu och jobbar med så proffsiga och härliga kollegor!

HUR HAR DIN RESA SETT UT?

Min resa på WiC har varit superspännande och jag har fått möjlighet att testa olika typer av uppdrag och utmaningar, samt olika branscher. Först klev jag in i en HR Manager roll på ett amerikanskt ägt Tech-bolag där EMEA och Vietnam var min arena, och uppdraget som skulle vara i 4 mån blev till 11 spännande månader. Sedan fick jag möjlighet att testa att arbeta på ett ”storbolag”, vilket var nytt för mig och något jag länge velat prova på. Därefter fick jag möjlighet att verka i en ny bransch igen, spelbranschen, i en roll som HR Business Partner. Nu arbetar jag på ett uppdrag som HR Business Partner men inom modebranschen istället, igen lär jag mig en ny bransch och dess utmaningar inom HR. Ingen dag är trist.

VAD HAR KONSULTROLLEN GETT DIG I DIN UTVECKLING INOM HR?

Att arbeta som konsult har gett mig fantastiska möjligheter att arbeta inom olika branscher och med olika typer av HR-frågor. På ganska kort tid har jag breddat min branscherfarenhet men även min kompetens inom HR. Dessutom har jag fått möjligheten att arbete med massa härliga människor på mina uppdrag, som idag finns i mitt nätverk. Jag har lärt mig något nytt på varje uppdrag, och även utvecklats som person. Jag har också fått erfara vad riktigt teamwork är genom mina kollegor, för de har alltid funnits nära till hands när jag suttit med något klurigt hos kund och snabbt delat med sig av sina erfarenheter. På WiC har jag alltid en fet hand i ryggen, det är härligt och skapar motivation.

/Hanne-Lise.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort