Bli kontaktad

Varför har Emma valt Wise Consulting?

"Kunniga, proffsiga och ödmjuka människor fick mig att välja Wise Consulting."

Hr-konsult

Emma Samuelsson

Emma har arbetat som HR-konsult på Wise Consulting sedan 2014. Hon kom då från en roll som HR-chef för Däckia och Pirelli Nordic. Under sin karriär har hon arbetat brett med HR-frågor, såväl operativt som strategiskt, med stort fokus på utvecklingsarbete i olika former.

Vad var det som gjorde att du valde att ta steget från detta till en roll som HR-konsult på Wise Consulting?

Jag hade kommit till en punkt där jag funderade över vad som var nästa steg för mig. Skulle jag ta den klassiska vägen – fortsätta som HR-chef men med ett större uppdrag eller göra något annat. Jag landade i att jag ville fokusera på det jag verkligen brinner för – utvecklingsarbete i kombination med coachning. Här får jag möjlighet att arbeta med olika typer av utvecklingsprojekt och möta många olika människor och företag. Jag har verkligen en varierad vardag och det passar mig väldigt bra.

Förutom att konsultrollen lockade, vad var det specifikt hos Wise Consulting som avgjorde för dig?

Det var viktigt för mig att mina egna värderingar stämde överens med de som fanns på det företag jag valde och det kände jag verkligen med Wise. Dessutom finns en väldigt härlig kultur som märktes från mitt första möte. Något som också bidrog till att det blev Wise var den kvalitet och professionalism som jag tidigare hade mött i kontakt med Wise-koncernen. Att få vara en del av ett större sammanhang med kunniga kollegor lockade mig.

Du trivdes väldigt bra hos din förra arbetsgivare och hade höga krav på vad du behövde av en ny arbetsgivare för att trivas och utvecklas, på vilket sätt lever Wise Consulting upp till detta?

Jag är otroligt glad att jag tog steget och blev konsult och har inte ångrat det en sekund! Jag älskar variationen i mitt arbete, att vara ute hos kunder i olika branscher och att möta människor i coachningen. På Wise Consulting ges verkligen möjlighet att utvecklas och få vara med och påverka vilket jag värdesätter högt. Wise Consulting har också något speciellt, vi är generösa, supportar varandra och har roligt ihop samtidigt som vi är affärsorienterade. Jag har dessutom ett stort nät av kompetens och erfarenhet kring mig.

/Emma.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort