Bli kontaktad

Varför har Clara valt Wise Consulting?

"Jag såg en möjlighet att få arbeta med olika delar inom HR och bredda min kompetens."

Hr-konsult

Clara Burstrand

Clara började arbeta som HR-konsult på Wise Consulting 2015 och kom direkt från rollen som HR Business Partner på Com Hem AB. Hon har lång erfarenhet i brett HR-arbete från många olika branscher.

En spännande bakgrund, vad var det som gjorde att du valde att ta steget från detta till en roll som HR-konsult på Wise Consulting?

–       Jag har länge vetat att jag någon gång skulle bli konsult, och när jag väl valde att ta steget så var Wise Consulting mitt absoluta förstahandsval. Jag hade en bild av konsultlivet som fritt, utmanade och väldigt varierat, vilket är viktiga komponenter för att jag ska trivas på ett arbete, och de förväntningarna har verkligen uppfyllts. Jag ville få möjlighet att se många olika typer av organisationer och branscher, och då passar konsultrollen perfekt. För mig kändes det viktigt att komma till en arbetsgivare som värderade nya idéer, och har en klok och modern syn på medarbetare och ledarskap.  

Förutom att konsultrollen lockade, vad var det specifikt hos Wise Consulting som avgjorde för dig?

       Som konsult får jag möjlighet att bredda min kompetens, dels genom att arbeta i olika branscher men också genom att hela tiden utmanas i nya roller och med nya kollegor. Det är inspirerande att landa hos min kund och snabbt hitta fotfästet och skapa mig en bild av var jag skapar störst värde för kunden inom ramen för mitt uppdrag. Bara att kunna erbjuda ett par externa ögon på kundens verksamhet och samarbeten är ofta väldigt värdeskapande och uppskattat.  

Du trivdes väldigt bra hos din förra arbetsgivare och hade höga krav på vad du behövde av en ny arbetsgivare för att trivas och utvecklas, på vilket sätt lever Wise Consulting upp till detta?

–       Till vårt härliga kontor i ”Wise building” på Hötorget åker jag med jämna mellanrum för att bolla idéer och utmaningar i uppdragen, eller bara för att tanka på med ny Wiseenergi. Att ha Wise Consulting som hemmahamn ger en trygghet och kontinuitet, där får jag kompetensutveckling, inspiration och mycket skratt! Jag har några av Sveriges vassaste HR-proffs om kollegor och att vara en del i det fantastiska nätverk som vi konsulter skapar är en ynnest. Just att vi så aktivt delar kunskap och erfarenheter med varandra är en av grundpelarna i vår kultur som jag gillar allra mest. 

/Clara.

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort