Bli kontaktad

Varför har Cissi valt Wise Consulting?

"Wise Consultings passion för människor och affärer passade mig perfekt!"

Utveckling, Hr-konsult

Cecilia Ahrman Rasmussen

Att få gå in i olika företag och organisationer och snabbt känna att jag bidrar och få uppleva flera olika branscher är otroligt roligt, utvecklande och spännande. Jag hade jobbat inom HR på olika nivåer i drygt 10 år när jag insåg att konsultyrket är ett yrke som passar mig perfekt.

Jag sa därför upp mig från mitt jobb som HR-chef och började som konsult på Wise Consulting 2011. Efter några år som HR-konsult fick jag förtroendet att starta vårt kontor i Uppsala, där jag både var regionchef och konsult under några år. Senare började jag arbeta i Stockholm igen och blev då teamchef för ett gäng fantastiska HR- konsulter och nu arbetar jag som affärsutvecklare inom HR och digitalisering. Vilken resa!

Hur ser din roll ut idag?

Min roll idag som affärsutvecklare innebär att jag ständigt ska utveckla våra tjänster inom HR för att vi ska kunna stötta våra kunder på allra bästa sätt. Vi ser även att digitaliseringen både inom HR i stort, och internt hos oss själva behöver vårt fokus. Jag arbetar därför med att dels höja vår egen digitala kompetens, utveckla digitala lösningar samt se till att vi är rätt rustade för att stötta våra kunder i deras digitaliseringsresa.

Why Wise Consulting?

Jag valde, och väljer Wise Consulting, av många olika orsaker. Dels för att jag får jobba med det jag tycker är roligt, både organisationen och jag själv utvecklas konstant. Men framförallt för att vi har en kultur som är svårslagbar med massor av glädje, värme, professionalism och en ”fet hand i ryggen”.

Jag bor i Knivsta, utanför Uppsala, och pendlar till Stockholm med tåg. Tack vare att arbetet är så flexibelt så har jag alltid fått vardagen till att gå ihop trots pendling. När jag var HR-konsult hade jag ibland möjlighet att åka bil till uppdraget vilket tog mig 25 min men en annan gång tog jag ett uppdrag där jag hade 1,5 timme enkel resa med tåg. Det uppdraget var däremot så kul och utmanande att det var värt varenda pendlingsminut det halvåret.

Jag är stolt över det vi gör!

Alla våra medarbetare drivs av en vilja att göra skillnad. Jag inspireras av modiga och coola kollegor som kastar sig ut i tuffa och svåra uppdrag och verkligen ser till att göra skillnad hos våra kunder och deras medarbetare. Jag inspireras även av den öppenhet och välvilja som finns där alla kollegor hjälper varandra. När man som konsult är ute på ett uppdrag behöver man aldrig känna sig ensam, behöver man stöd och hjälp så finns alla kollegor där på nolltid. Det gör ju att vi alla vågar gå utanför vår berömda komfortzon lite oftare och låter oss växa både i vår professionella roll och som människor.

Hoppas att vi får träffas någon gång!

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort