Vi utökar vårt dreamteam med en Talent Relations Manager

top-left
top-right
bottom-right

Career | Vi utökar vårt dreamteam med en Talent Relations Manager

Vi söker dig som har ett passionerat intresse för HR, människor och talangfrågor och som är redo för den bästa tiden i din karriär. Låter det som något för dig? Läs vidare om rollen som Talent Relations Manager hos oss på Wise Consulting! 

Din roll

Som Talent Relations Manager ansvarar du för relationen med alla potentiella kandidater till Wise Consulting, såväl våra blivande anställda HR-konsulter som framtida partners/giggare. Du är företagets ansikte utåt för kandidater genom hemsidan, LinkedIn och övriga kanaler och säkerställer en god kandidatupplevelse i alla led. Du har ett strategiskt och proaktivt ansvar för rekryteringen genom ditt arbete med Employer Branding, utveckling av rekryteringsplattformar samt planering av och deltagande i nätverksbyggande aktiviteter. Du och ditt arbete med att skapa kvalitativa relationer till våra framtida konsulter är nyckeln till att vi lyckas hjälpa våra kunder med rätt HR-kompetens. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Hantera inkomna ansökningar (för samtliga regioner) och screena CV i vårt rekryteringssystem
  • Arbeta med ett stort fokus på search och ansvara för vårt Recruiter-konto på LinkedIn
  • Driva rekryteringsprocessen från första telefonkontakt till referenstagning
  • Utveckla strategi för rekrytering och Employer Branding tillsammans med våra teamchefer
  • Tillsammans med marknadsteamet uppdatera WiC:s karriärsida/övriga kanaler för en attraktiv kandidatupplevelse
  • Uppföljning och framtagande av rekryteringsstatistik och nyckeltal

Har du egna idéer kring hur du kan arbeta proaktivt med att bygga ett kvalitativt kandidatnätverk inom HR lyssnar vi mer än gärna och fyller på ovan lista 🙂

Din bakgrund

För att lätt kunna skapa kvalitativa dialoger med våra kandidater tror vi att du själv har en bakgrund inom HR/People, och gärna från roller där du har haft en tyngdpunkt i frågor som rör just rekrytering, talang och attraktion. Alternativt att du har flerårig erfarenhet inom rekrytering av HR-kompetens. Du har god vana av att arbeta proaktivt med rekrytering i dina tidigare roller, bland annat genom search, och trivs i en konsultativ roll där du ges möjlighet att påverka samt kontinuerligt utveckla moderna och digitala arbetssätt med kvalitet i fokus.

För att trivas i rollen bör du tycka om att ständigt utöka ditt nätverk genom att knyta nya kontakter. Vår miljö inom Wise Group är entreprenöriell varför det också är viktigt att du är prestigelös och har lätt för att anpassa dig efter vad situationen kräver. Slutligen ser vi så mycket fram emot att få välkomna en ny kollega till vårt dreamteam och hoppas att du kan bidra med glädje, nyfikenhet och ett härligt engagemang som smittar av sig på de du möter!

Ansökan

Vi befinner oss i stark tillväxt och ser gärna att du är på plats hos oss innan årsskiftet, men viktigast av allt är att vi hittar perfect match! Detta är en fast anställning på heltid. Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre och att vi varje dag förbättrar framtiden för människor och företag. Med ett eNPS på 83 vågar vi lova att du kommer att trivas hos oss!

Plats

Stockholm

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Frågor

Vid ytterligare frågor är du välkommen att maila mig på: Julia.Goossens@wiseconsulting.se

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.