Vi söker dig som giggar inom HR för framtida samarbeten i Malmö

top-left
top-right
bottom-right

Career | Vi söker dig som giggar inom HR för framtida samarbeten i Malmö

Vi på Wise Consulting, tillsammans med våra kunder, efterfrågar just din kompetens inom HR.

Med stark passion och med affären i centrum arbetar vi för att utveckla individer, team och bolag. Vill du vara med och göra skillnad tillsammans med oss och våra kunder?

Vi vill komma i kontakt med dig som är egenföretagare, har några års erfarenhet av HR-roller, och som vill göra skillnad hos våra kunder i uppdrag via oss på Wise Consulting. Som samarbetspartner till oss får du tillgång till digitala HR-verktyg och lösningar. Dessa gör att du som egen konsult får support i alla uppdrag som du utför hos kund och medför att du alltid kan leverera på topp.

En samarbetspartner är, genom oss, ute på olika typer av uppdrag hos kund. (Många bolag kallar rollen för underkonsult, men vi föredrar att se relationen som ett partnerskap) Det kan röra sig om allt från roller som HR-Generalist, HR Business Partner eller HR-Chef till att utföra mer specifika uppdrag som HR-kartläggningar, kompetensutvecklingsprojekt, uppdrag som berör rekrytering samt avveckling och mycket mer.

Vi kan erbjuda både långa interimsuppdrag liksom korta projekt, det kan innefatta allt från heltidsuppdrag till några enstaka timmar. Att arbeta som samarbetspartner är med andra ord mycket spännande, omväxlande och framförallt utvecklande.

Vår kärnverksamhet är HR och det är det du gör i dina uppdrag som bygger vår affär!

Plats

Malmö

Omfattning

Deltid och heltid

Anställningsform

Som partner till oss fakturerar du oss för dina insatser

Frågor

Nyfiken på hur det funkar att arbeta som partner till oss?
Kontakta oss på recruitment@wiseconsulting.se

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.