Nu söker vi en kvalitetsmedveten Koordinator till oss på Wise Consulting

top-left
top-right
bottom-right

Career | Nu söker vi en kvalitetsmedveten Koordinator till oss på Wise Consulting

Här erbjuds du en central roll där det är du som ser till att navet snurrar på bästa sätt vad gäller system, fakturering och administration.

Trivs du i en roll med många kontaktytor och vill tillhöra ett varmt, passionerat och professionellt team i framkant? Läs mer nedan.

Rollen

Dina arbetsuppgifter i rollen som koordinator hos oss kommer att variera, men vanligt förekommande är:

  • Administration i ebemanning (registrera nya konsulter, nya uppdrag)
  • Administration i EdgeHR (registrera nya konsulter)
  • Ansvara för fakturering
  • Superuser och ansvarig för utveckling av användandet i ebemanning
  • Sakgranska konsulternas fakturor
  • Uppdatera beläggningsrapporter
  • Ta fram statistik
  • Kontakt och service till våra partners gällande faktureringsfrågor

Om dig

Vi söker en riktigt vass koordinator som trivs i att befinna sig i företagets hjärta. Du är den som ser till att våra flöden och processer fungerar smidigt och med hög kvalitet.

Vår verksamhet är snabb, professionell och kännetecknas av vår framåtanda, vilket du tilltalas av och vill vara med och bidra i. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper där rätt inställning är avgörande. Vi ser att du är lösnings- och serviceorienterad. Du är analytisk och gillar att arbeta med siffror och detaljer. Vi ser gärna att du har en stor portion humor och förmågan att prioritera.

Rollen har många kontaktytor, både internt och externt, och det är något du trivs väldigt bra med. Vi tror att du tidigare arbetat i snabbväxande företag under ett par år och att du uppskattar en miljö där tempot är högt. Eftersom den här rollen arbetar i olika system ser vi att du har ett stort systemintresse.
Vi ser också att du har en eftergymnasial utbildning, har goda kunskaper i svenska och engelska och att du behärskar Officepaketet.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Wise Consulting med The Pace och rekryteringskonsult Christina Stenbeck. Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre och att vi varje dag förbättrar framtiden för människor och företag. Med ett eNPS på 83 vågar vi lova att du kommer att trivas hos oss!

Plats

Stockholm

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Frågor

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta christina.stenbeck@thepace.se.

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.