Head of Business & Growth

top-left
top-right
bottom-right

Career | Head of Business & Growth

Vågar du trampa upp nya stigar och utmana invanda tankebanor? Har du lätt till ett garv, är prestigelös och ser möjligheter där andra ser problem? Då kanske just du vill fortsätta att driva utvecklingen av Wise Consultings försäljningsstrategi med lönsam tillväxt i fokus.

Vem vi söker

Vi söker dig som har försäljning i ditt DNA och som älskar att skapa möten och affärsmöjligheter högt upp i värdekedjan, samtidigt som du föredömligt inkluderar, coachar och inspirerar dina kollegor till att vara lite mer modiga, nytänkande och proaktiva i kunddialogen.

Som person och ledare har du lätt för att engagera, motivera, samarbeta och har ett stort ❤ i allt du gör. Du tror på den inneboende potentialen och kraften som finns i varje medarbetare och kollega. Du är snabb på digitala trender och testar hellre ett nytt system än att vänta på en lathund.

Du har tidigare erfarenhet från en ledande roll inom försäljning, gärna från tjänstesektorn. Vi sätter stort värde i om du har drivit en eller flera förändringsresor, gärna kopplat till nya digitala arbetssätt – ”new ways of working”. Du är tydlig, kommunikativ och har förmåga att enkelt paketera och driva förändring – en förutsättning om du vill bidra till att förändra branschen på riktigt.

För att trivas med oss och för att utveckla vårt erbjudande inom High Impact HR, ser du möjligheter och värdet av ett framåtlutat HR-arbete.

Som Head  of Business & Growth kommer du

 • Ansvara för Wise Consultings strategiska försäljningsarbete – anpassad efter förändrad och mer digitaliserad köplogik
 • Inspirera kollegor till ökad förståelse för hur kundens affär kan växa tillsammans med Wise Consultings tjänster – Alla bidrar till ökat kundvärde och försäljning, oavsett om du är konsult eller säljare
 • Nyfiket omvärldsspana och utmana för att utveckla kund- och försäljningsstrategier
 • Leda, coacha och inspirera ditt direktrapporterande säljteam i Stockholm
 • Egen bearbetning av nyckelkunder som bidrar till att kundrelationerna växer
 • Bidra med innovation och strategiskt affärstänk i ledningsgruppen och bollplank till VD
 • Förvalta och utveckla säljorganisationens starka kultur och struktur framåt
 • I nära samarbete med marknad skapa och ta fram leadsgenererande kampanjer och säljmaterial
 • Affärsdrivande samarbeten med Wise Groups systerbolag

Vi erbjuder dig

 • En utvecklande tjänst i en spännande bransch, där du får chans att tänka nytt, inspirera dina medarbetare och kunder med nya idéer, affärsupplägg och samarbeten.
 • En del i Wise Consultings härliga ledningsgrupp – passionerade, ödmjuka och kompetenta kollegor som alla bidrar till affärsglädje.
 • Moderna arbetssätt, agila metoder och generös kunskapsdelning som förnyar synen på HR. Vi har kommit en god bit på vägen och nu finns chansen att göra avtryck genom att anamma nya säljtrender och därigenom skapa tillväxt.
 • Din bästa tid i karriären! Vi vill att alla medarbetare ska ha den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre och att vi varje dag förbättrar framtiden för människor och företag. Med ett eNPS på 83 vågar vi lova att du kommer att trivas hos oss!

Sök rollen

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa på tel: 0735-216531 alt via kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande. Välkommen!

Plats

Stockholm

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Frågor

Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa på tel: 0735-216531 alt via kajsa.sanden@salesonly.se

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.