Är du Wise Consultings nya VD?

top-left
top-right
bottom-right

Career | Är du Wise Consultings nya VD?

Vi är ett varmt, passionerat och professionellt dreamteam som vill bidra till att skapa verklig affärsnytta och resultat för våra kunder. Vi drivs av övertygelsen att vi förbättrar framtiden för människor och organisationer genom våra tjänster och vår kunskap. Tekniska lösningar och bärande affärsidéer behövs men människor står för kraften, innovationen och engagemanget som lyfter företag och driver förändring och hållbar utveckling.

2001 satte vi begreppet affärsdriven HR på kartan och idag är vi den första och största aktören inom vårt område och tillhandahåller ett brett erbjudande med expertis och konsulttjänster inom HR, organisationsutveckling och ledarskap. Vi förstår strategi och behärskar implementering taktiskt och operativt. Vår branschkunskap är både bred och djup. En stark organisk tillväxt har varit kännetecknande för oss genom alla år tack vare hög kvalitet och nöjda kunder. Vi är idag drygt 80 anställda som arbetar från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi finns även representerade i Helsingfors. Vi är experter på att skapa och underhålla relationer och arbetar idag även tillsammans med ett stort och aktivt nätverk av partners och driver ett uppskattat alumnnätverk.

Vi står nu inför att ta nästa steg i vår satsning och positionering inom det vi kallar för High Impact HR och söker därför nästa VD som tillsammans med alla inom  verksamheten ska leda och utveckla bolaget i innovativ, hållbart lönsam tillväxt framåt.

Välkommen till möjligheten att leda ett av landets främsta konsultbolag inom HR till nästa nivå!

Vi erbjuder

Rollen som VD erbjuder en spännande möjlighet att få vara en del av och leda ett marknadsledande och välrenommerat bolag med stort engagemang och gedigen spetskompetens inom sitt område.

  • Rollen är övergripande ansvarig för verksamheten och dess medarbetare.
  • Du kommer att vara ytterst ansvarig och djupt involverad i det fortsatta strategiska tillväxtarbetet och lönsamhetsutvecklingen.
  • Det är ett välmående bolag med hög kund- och medarbetarnöjdhet. I ditt uppdrag handlar det om att förädla och behålla den unika kulturen samtidigt som verksamheten ska ta tydliga kliv inom digitalisering, affärsutveckling, paketering av tjänster för ökad kommersiell konkurrenskraft.
  • Som VD för ett dotterbolag inom gruppen kommer din roll också innebära samarbete över bolagsgränser för att främja och skapa synergier och kundvärde, systerbolagen emellan.
  • Du arbetar med placering i Stockholm, driver din egen ledningsgrupp och rapporterar till Koncern-VD för Wise Group. Administrativa tjänster inom ekonomi, lön och IT levereras via koncernens shared-service.
  • Som VD för Wise Consulting är du också en del av Wise Group Management Team.

Vi söker

Rollen kräver ett ledarskap som är grundat i värderingar och tillit. Ett ledarskap som baseras på både erfarenhet och förståelse av att leda högt engagerade, självledande och djupt kunniga specialister. Förmågan att kunna hantera både de affärsmässiga aspekterna och de mer vårdande och inlyssnande delarna, är central.

Vi ser gärna egenskaper som hög personlig integritet, en positiv grundsyn, beslutsamhet och omdöme. Vi ställer höga krav på kommunikativ kompetens som verktyg för att få med sig andra – entusiasmera, engagera, prioritera och driva mot kundnytta och mål.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har senior ledarerfarenhet som med framgång och goda resultat lett, drivit och utvecklat kommersiell verksamhet – gärna med inslag av mer komplexa och breda tjänsteerbjudanden. Det är ett stort plus om du i detta sammanhang har drivit tydliga digitaliseringsinitiativ kopplat till affären. Du är övertygad kring nyttan och har aktivt drivit och utvecklat HR-frågor i din ledarroll. Har du erfarenhet av från konsultverksamhet är detta meriterande.

Wise Consulting samarbetar med K2 Search i denna rekrytering. Vi hanterar ansökningarna löpande. Ansökningar och kontakter hanteras självfallet konfidentiellt.
Sista ansökningsdag 7 november.

Plats

Stockholm

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Frågor

Vill du veta mer om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gabriella Huss, gabriella.huss@k2search.se, Linnea Lindroth, linnea.lindroth@k2search.se eller Petter Pålsson, petter.palsson@k2search.se

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.