Affärsinriktade HR-konsulter till Stockholm

top-left
top-right
bottom-right

Career | Affärsinriktade HR-konsulter till Stockholm

Vill du fortsätta utveckla din HR-kompetens tillsammans med våra kunder och få en unik möjlighet att förflytta och driva HR-frågor i en rad olika branscher och bolag? Dessutom göra det med ett helt gäng grymma kollegor i ryggen där kunskap och passion bara är ett samtal bort?

Kul! För just nu söker vi dig som vill vara med på vår resa, växa tillsammans med oss och bidra till vår egna och våra kunders utveckling. Vi på Wise Consulting arbetar målmedvetet med att vara de mest inspirerande och skickliga konsulterna inom HR, Ledarutveckling och Coaching. Vår mission är att alltid leverera de bästa tänkbara lösningarna till våra kunder.

I rollen som HR-konsult stöttar du Wise Consultings kunder, verksamma i flera olika branscher, utifrån behov matchat med din kompetens. Det kan vara i uppdrag som exempelvis interim HR, när våra kunder behöver specialistkompetens, implementering och genomförande av HR-projekt, organisationsutveckling och/eller förändringsarbete. Hos oss får du utvecklas och bidra genom att ta dig an våra kunders utmaningar med ett konsultativt förhållningssätt.

För att trivas som konsult hos oss behöver du vara lösningsorienterad, affärs- och resultatdriven, generös med kunskaps- och erfarenhetsdelning, flexibel och nyfiken. Du drivs av att göra skillnad och skapa effekt, du är van att arbeta i olika digitala verktyg och är nyfiken på lärande och hitta nya arbetssätt. Du har relevant HR-utbildning med minst fem års erfarenhet av HR yrket, gärna från olika branscher.

Hos oss får du tillgång till kollegors kompetens och kunskap, även om du självständigt arbetar på uppdrag för våra kunder finns alltid ”en fet hand i ryggen”. Med det menar vi stöd och erfarenhetsutbyte kollegor emellan och nära dialog med din teamchef som följer dig i ditt uppdrag och i din utveckling.

Läs mer om rollen och ansök!

Plats

Stockholm

Omfattning

Tillsvidare

Anställningsform

Konsult

Frågor

Kontakta oss på recruitment@wiseconsulting.se

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.