Vi söker vassa HR-konsulter till Göteborg

top-left
top-right
bottom-right

Career | Vi söker vassa HR-konsulter till Göteborg

Vill du fortsätta utveckla din HR-kompetens tillsammans med våra kunder och få en unik möjlighet att förflytta och driva HR-frågor i en rad olika branscher och bolag? Dessutom göra det med ett helt gäng grymma kollegor i ryggen där kunskap och passion bara är ett samtal bort?Kul! För just nu söker vi dig som vill vara med på vår resa, växa tillsammans med oss och bidra till vår egna och våra kunders utveckling. Vi på Wise Consulting arbetar målmedvetet med att vara de mest inspirerande och skickliga konsulterna inom HR, Ledarutveckling och Coaching. Vår mission är att alltid leverera de bästa tänkbara lösningarna till våra kunder.

Vi erbjuder dig som HR-konsult hos oss:

Som HR-konsult på Wise Consulting får du möjlighet att arbeta i olika spännande uppdrag tillsammans med andra passionerade, affärsdrivna och kunniga HR-profiler. Ute hos våra kunder kan du arbeta både på interim och med spännande HR-projekt. Du har möjlighet att arbeta i varierande HR-roller i olika organisationer och branscher – allt inom en och samma roll. Du får variation och trygghet i ett.

Du får stor möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll tack vare att uppdragen du utför är varierande både i innehåll och bredd. Genom dina inspirerande konsultkollegor får du också möjlighet att utbyta erfarenheter, kunskap och skratt.

Vi söker dig som:

  • Har flera års erfarenhet av brett och kvalificerat HR-arbete
  • Är affärs- och resultatdriven, samt gillar att göra skillnad och skapa effekt
  • Brinner för människor – genom människor når vi framgång
  • Har ett starkt engagemang och stor uthållighet – vi ger oss inte i första taget
  • Är positiv, prestigelös och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter

I rollen som konsult hos oss kommer du att utveckla ditt affärsmannaskap och samtidigt bli en del av den spännande utvecklingsresa som ligger framför oss.

Är du sugen på att träffa oss? Skicka in din ansökan!

Plats

Göteborg

Omfattning

Tillsvidare

Anställningsform

Konsult

Frågor

Kontakta oss på recruitment@wiseconsulting.se

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.