Bli kontaktad

Karriärcoachning – nästa steg

Ta steget mot nya utmaningar!

Karriärcoachning tar dig eller dina medarbetare till nästa steg i karriären! Ibland utvecklas relationen mellan anställd och arbetsgivare inte som förväntat, eller så är det andra faktorer som gör att det blir aktuellt med karriärcoachning. Det kanske är dags att gå åt olika håll eller hitta ny passion i det befintliga uppdraget. Vi hjälper dig eller din medarbetare mot nästa utmaning.

Karriärcoachning med resultat

En personlig karriärcoach är en framgångsfaktor i jakten på nya utmaningar.

Om du behöver sätta nya mål för era anställdas karriärutveckling så är individuell karriärcoachning en framgångsrik metod. Vi erbjuder individuell coachning för att möta varje persons unika behov.

Våra erfarna coacher fungerar som generatorer i processen och hjälper medarbetarna att fokusera framåt och gå vidare till sitt nästa steg i karriären.

Resan från en befintlig roll till ny kan ibland kännas ensam, ovan och utmanande. I dessa lägen hjälper coachen dig eller din medarbetare att snabbt komma vidare till nästa jobb, annat uppdrag internt eller ny passion för det befintliga uppdraget. Coachen har medarbetarens fulla uppmärksamhet under hela programmet och målet är att snabbt hitta nästa karriärutmaning och samtidigt få lära sig mer om sig själv, hitta sina drivkrafter och finna ny energi.

Tillsammans skapar vi rätt förutsättningarna för att medarbetaren skall nå hela vägen fram till nya utmaningar.

Vårt upplägg

Vi arbetar utifrån olika övningar och verktyg så som personlig profilanalys och karriäranalys. Eftersom målsättningarna skiljer sig för varje individ så anpassar vi det exakta innehållet i respektive fas. I de fall där målet är att söka nytt jobb ser vi till att rusta medarbetarna med alla de verktyg som behövs.

Exempel på nya utmaningar:

  • Hitta ett nytt arbete internt och/eller externt
  • Utvecklas i befintlig roll
  • Start av egen verksamhet
  • Studier

Vi coachar enligt en process bestående av 5 faser:

  • Reflektion, bakgrund och nuläge
  • Egenskaper och beteende
  • Drivkrafter och utvecklingsområden
  • Utbud och formulering av mål
  • Strategi och handling

Vi kan även skräddarsy ett program helt efter dina önskemål.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort.