Karriräcoachning i grupp

Varmt välkommen

bottom-right
top-left

Att lämna ett jobb man trivs med är ofta tufft. I dessa lägen kan det vara skönt att få dela sina erfarenheter med andra och prata med en coach.

Detta är en möjlighet för dig att få stöttning i den förändring du är mitt uppe i under facilitering av en coach från Wise Consulting. Att tillsammans med kollegor i samma situation få reflektera och dela med dig av dina utmaningar, känslor och tankar.

Syftet är att skapa insikt hur du kan leda dig själv för att gå stärkt ur förändringen med motivation och kraft.

  • Hur hanterar man plötslig och ofrivillig förändring. Vilka reaktioner och faser går man igenom? Hur kan man leda sig själv igenom det? Vi skapar insikt kring verktyg för självledarskap och motivation.
  • Kommunikation och profilering kring din nya situation. Medvetenhet kring ditt personliga varumärke – hur du vill uppfattas? Vi diskuterar möjligheter och utmaningar.
  • Vi varvar teori, övningar och reflektion.
  • 6-8 personer medverkar vid varje enskilt tillfälle för dynamiska diskussioner.
  • Självklart helt frivilligt att delta.
  • Varje tillfälle är 2 timmar och genomförs via onlineverktyget ZOOM.

Varmt välkommen att delta!

shutterstock_1181904394

Varför coaching?

Oavsett var du är i tankarna, och även om du inte är redo att söka jobb just idag, har du glädje av att bli lyssnad på och få hjälp att sortera i nuläget, hitta dina styrkor och din potential, att helt enkelt få bolla med andra om vad du vill göra och hur du ska nå dit. En karriärcoach har specialistkunskap om människan i arbetslivet och är expert på att lyssna och ställa relevanta frågor som får dig att tänka till.

Det är ett perfekt läge att rikta in dig på den banan där du får utlopp för din fulla potential. Innerst inne vet du att du kan ge mycket mer, eller kanske ge något helt annat, än vad du gjort i din senaste tjänst. Frågan är bara vad det är? Vilka styrkor har du? Vad går lätt för dig? När trivs du som bäst med det du gör? När väcks din inre motor och din lust att göra ett bra jobb? I vilken slags tjänst och sammanhang får du utlopp för ditt bästa jag?

Vad gör en karriärcoach?

En karriärcoach hjälper människor att utforska vad de vill, vad de kan och vilka de är som personer, deras styrkor, svagheter, värderingar och önskat mål, som ibland landar i något helt annat än vad som sades vid första mötet.

Läs mer om vad karriärcoachning innebär i vår blogg:

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.