Bli kontaktad

HR interim

Våra konsulter är mer än en ersättare!

Behöver du kvalificerade personer med kort varsel för att fylla nyckelroller? Då är HR interim att föredra. Vi går in som HR-direktör, HR-chef, HR Business Partner, HR-specialist eller HR-generalist och levererar redan på första dagen. Genom att hyra in HR-kompetens får du snabbt rätt person på plats. Vårt mål är att du ska nå dina!

HR interim

Våra konsulter kan gå in som HR-direktör, HR-chef, HR Business Partner, HR-generalist eller HR-specialist. Alla våra konsulter har varit verksamma inom HR i flera år kan de därför kliva lätt kliva in i ett nytt uppdrag, både när det gäller interimslösningar och kortare uppdrag. Söker du en mer junior person fixar vi så klart det också. Du kan få hjälp på hel- eller deltid, under kort eller lång tid. Vår utgångspunkt är det som stöttar din affär och dina mål.

Oavsett om du är i behov av specialistkompetens, tillfälliga lösningar i väntan på rekrytering, vid sjukskrivningar, tjänstledigheter, eller någon som bygger upp HR, så har du kommit rätt.

Vi har stor vana av att stötta kunder som saknar egna HR-resurser och behöver stöd inom HR-området. Vi kan ta ansvar för hela eller delar av HR-funktionen och driva den på hel- eller deltid.

Hos oss kan du få HR-konsulter med upp till 20 års erfarenhet av strategisk och operativ HR, samt ledarskap inom en mängd olika branscher och roller. Vi har erfarenhet av svenska, nordiska och internationella bolag, i såväl den privata som den offentliga sektorn.

Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om HR interim?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

 • Cecilia Ahrman Rasmussen

  Affärsutvecklare digital HR

  Varför har Cissi valt Wise Consulting?

  Jag hade jobbat inom HR på olika nivåer i drygt 10 år när jag insåg att konsultyrket faktiskt är ett yrke som passar mig perfekt. Att få gå in i olika företag och organisationer, snabbt känna att jag bidrar och...

  Jag vill veta mer
 • Clara Burstrand

  HR-konsult

  Varför har Clara valt Wise Consulting?

  Clara började arbeta som HR-konsult på Wise Consulting 2015 och kom direkt från rollen som HR Business Partner på Com Hem AB. Hon har lång erfarenhet i brett HR-arbete från många olika branscher.

  Jag vill veta mer
 • Mikael Johansson

  HR-konusult

  Varför har Mikael valt Wise Consulting?

  "Jag såg stora möjligheter att utvecklas genom olika roller i olika branscher."

  Jag vill veta mer