Webinar

Uthyrningslagen 24-månadersregel

Datum: 18 juni
Tid: 8:30-9:30

Vi välkomnar dig till en inspirerande och lärorik morgon där vi på Wise guidar dig genom det du behöver ha koll på för att vara förberedd inför hösten kopplat till 24-månadersregeln!


24-månadersregeln infördes i 12 a § uthyrningslagen för snart 24 månader sedan. Enligt denna regel är kundföretag nu skyldiga att erbjuda tillsvidareanställning eller ersättning motsvarande två månadslöner till inhyrda arbetstagare som har varit placerade på samma driftsenhet hos kundföretaget i mer än 24 månader under en ramperiod om 36 månader.

Vi på Wise tillsammans med Åsa Erlandsson på Setterwalls advokatbyrå bjuder därför in till ett webinar där vi går igenom lagstiftningen och de frågor som ofta dyker upp. Bland annat kommer vi att förklara vilken typ av inhyrd personal det är som omfattas, hur uthyrningstiden ska beräknas samt hur och när erbjudandet ska ges. Maria Göthe, ledar- och organisationsutvecklare, kommer att leda och moderera samtalet.

Datum: Tisdag 18 juni
Tid: 08.30-09.30

 
Eventet är kostnadsfritt. 


Varmt välkommen!

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!