Webinar | Ta HR till nästa nivå genom AI & ChatGPT

PASSERAT

Digitaliseringen är ingenting nytt, men är återigen högt på agendan med tanke på AI och den nyligen lanserade ChatGPT. Hur påverkar AI och digitaliseringen HR och sättet vi arbetar på? Vilka fördelar kan vi dra av HR-tech generellt och vad bör vi ta i beaktande?

Välkommen på webinar den 19 april när vi dyker ned i digitalisering, AI och chatboten ChatGPT. I många organisationer behöver HR ha en tydligare affärsnära roll, och för att det ska kunna ske behöver vi fundera över hur vi spenderar vår tid. Vad kan vi göra för att frigöra tid i vardagen och på så sätt lägga mer tid på det som skapar värde på riktigt? Hur kan vi frigöra och utveckla varje individs potential, förmåga och engagemang? Det är lätt att tänka för stort och att man inte mäktar med en stor förändring och en digitaliseringsresa, men det finns små enkla förändringar som är lätta att applicera.

Under detta webinar får du lyssna till våra erfarna HR-konsulter, och technördar,  Astrid Ståhl, Nils Lundström och Sara Bärneman. De kommer dela sina tankar kring digitalisering, AI och ChatGPT och ge sina bästa tips på vilka enkla steg ni kan ta i er organisation för att digitalisera och modernisera sättet ni arbetar på inom HR.
  • De första stegen mot att digitalisera
  • Att ta HR till nästa nivå genom AI & ChatGPT
  • Konsekvenser som kan uppstå av AI och ChatGPT

Ta chansen till ny kunskap, nya insikter och inspiration genom att boka en plats! Webinariet är kostnadsfritt, länk skickas ut dagen innan.

Varmt välkommen

Boka din plats här

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!