Webinar | Så skapar du en lärande organisation!

PASSERAT

Välkommen på webinar den 7 mars när vi djupdyker i lärande och utveckling i en snabbrörlig värld. Vad är en lärande organisation och hur får vi lärande att hända? 

 

Förändringstakten i vår värld och vårt arbetsliv är idag exponentiell. Därför är kontinuerligt lärande och utveckling av kompetenser en grundförutsättning för att många företag och verksamheter ska fortsatta vara relevanta och inte bli omsprungna av konkurrenter. Men hur skapar vi en lärande organisation i en tid av osäkerhet och oförutsägbarhet? Hur kan vi skapa organisationer där vi frigör medarbetarnas potential genom att kontinuerligt lära om och lära nytt?

Under detta webinar får du lyssna till våra seniora HR-konsulter och experter inom lärande, Maria Göthe och Fredrik Färm. Maria och Fredrik kommer prata om hur konkurrenskraften inom organisationer idag till stor del handlar om vilken hastighet vi kan uppdatera och förnya kompetens. Tillsammans reder vi ut begreppen och ringar in varför lärande är så viktigt och hur vi rent praktiskt kan få det att hända!

  • Vad är en lärande organisation och hur får vi till en lärandemiljö?
  • Vilka hinder finns för lärande och hur kan vi överbrygga dem?
  • Vilken typ av ledarskap krävs för att skapa förutsättningar för lärande och utveckling?

Vi gästas även av Annika Devert, chef för Axfoodakademin och ansvarig för lärande och utveckling inom Axfood. Annika kommer dela med sig av konkreta exempel på hur de har tacklat utmaningar och accelererat lärandet i dagligvaruhandelns vardag samt berätta hur de jobbat med både kultur och struktur för att skapa rätt förutsättningar!

Ta chansen till lärande och kompetensutveckling och boka en plats! Webinariet är kostnadsfritt, länk skickas ut dagen innan.

Varmt välkommen!

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!