Passerat | Webbinarium 24 sep 2021 | Så uppfyller du Arbetsmiljöverkets nya föreskrift om Arbetsanpassning!

7 May 2021

Den första juni i år kom Arbetsmiljöverkets nya föreskrift om arbetsgivarens ansvar avseende arbetsanpassning. Vad innebär egentligen föreskriften och hur påverkar den dig som arbetar med HR och ledarskap? 

Boka in dig på vårt webbinarium där vi går igenom föreskriften och vad den innebär för dig som arbetsgivare. Arbetslivet har förändrats kraftigt de senaste årtiondena i och med digitaliseringens framväxt. Detta medför både möjligheter men också risker vilket du som arbetsgivare, särskilt du som är chef, behöver vara medveten om.

Under detta webinarium delar vi de viktigaste faktorerna för hur du skapar en arbetsmiljö med fokus på god hälsa och sund prestationsnivå. Du får även lära dig mer om de strukturer som bidrar till en hälsofrämjande arbetsmiljö. Vi ger dig också konkreta exempel på vad arbetsanpassning kan innebära i praktiken.

Webbinariet leds av vår expert Tommy Nederman, HR-konsult med lång erfarenhet av att stötta chefer och grupper i arbetsmiljö- och ledarskapsfrågor. Varmt välkommen att delta!

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!