PASSERAT | Webbinarium 17 nov 2020 | New ways of working | Del 3 | #Next Level HR

18 September 2020

Under hösten utforskar vi ”new ways of working” genom en webbinarieserie i tre delar. Vad är de stora trenderna framåt kopplat till nya arbetssätt? Hur leder vi framtidens organisationer? Hur ser framtidens HR ut? Och vad händer med människan i förändringen?

Välkommen till del 3:

Vår värld förändras snabbt och så även arbetslivet. Vi kan bara vara säkra på en sak – att det aldrig kommer gå så långsamt som det gör nu! Oförutsägbarheten, komplexiteten och den höga förändringstakten innebär att utmaningarna och möjligheterna för HR är kittlande att tänka på. Vilka är de stora trenderna som påverkar HR-arbetets inriktning och fokus framöver? Hur kan HR förändras för att skapa största möjliga värde för människor och organisationer? Hur kan vi utveckla lärande, tvärfunktionella samarbeten och arbetssätt?

Under detta kostnadsfria webbinarium fokuserar vi på vad som blir nästa steg i utvecklingen för HR i takt med att data blir mer tillgängligt samt kraven på lärande, nya arbetssätt och anpassningsförmåga ökar.

Varmt välkommen att delta!

Klicka här för att boka din plats

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!