Passerat | Webbinarium 12 maj 2020 | Utveckla din organisation genom karriärcoachning & outplacement

27 April 2020

När saker och ting ställs på sin spets sker ofta utveckling. Det krävs ibland ett motstånd för att du ska få nya insikter och se riktningen. Du som chef och ledare har förmodligen funderat på om du har rätt kompetenser på plats för att ta din affär framåt. Det vi vet är att flera av dina medarbetare också har funderat på om de är på rätt ställe. Situationen just nu har gett oss möjlighet till nya reflektioner. Detta är tillfället att titta framåt.

Du som vd, HR och chef måste tänka strategiskt för att säkerställa att du har rätt personer på rätt plats. Det blir ännu viktigare att du har motiverade medarbetare som har rätt engagemang och förutsättningar för att snabbt arbeta framåt. Dina medarbetare är din största konkurrenskraft.

Under detta kostnadsfria webbinarium lägger vi fokus på hur du kan utveckla din organisation genom karriärcoachning och Outplacement.
Vi går bland annat igenom:

  • Hur ska vi tänka framåt med våra medarbetare, har vi rätt personer och kompetenser på plats?
  • Hur hjälper vi medarbetare att byta karriärinriktning och göra en extern eller intern förflyttning, när det är motiverat?
  • Hur kan du bygga ditt employer brand framåt genom kloka beslut här och nu?

Varmt välkommen att delta.

Länk till eventet har skickats på mail till dig men du hittar den även här: https://attendee.gotowebinar.com/register/893939644030028300 

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!