PASSERAT | Wise Group välkomnar dig till 1 timmes inspiration med Human Growth Award

29 January 2021

Inspireras av Sveriges tre mest stjärnklara HR-team och hylla vinnarna av Human Growth Award 2020! Det finns en kraft i organisationer där människor får utrymme att nå sin fulla potential. Med kriterierna hållbar kultur, innovationsdriv och med effekt som syns i resultaten presenterar vi stolt årets tre finalistteam. En timme fylld av inspiration och konkreta stories.

2020 års tema var solklart, ”New ways of working”. Häng med i en timme av konkreta exempel från tre olika branscher och team som verkligen inspirerar.

 

Eventet har redan varit, men du får gärna titta på det inspelade materialet här!

 

Finalistteamen kommer från:

Fastighetsägarna Service

Mentimeter

Siemens


Om Human Growth Award

Genom Human Growth Award vill vi på Wise Group årligen hylla framgångsrikt HR-teamarbete där man vågar tänka nytt och stort, och bjussigt inspirera resten av Sverige. Årets jury består av Hannah Schultz, ICA Banken & ICA Försäkringar & Paulina Ekvall, BillerudKorsnäs (2019 års finalistteams HR chefer)

Om Wise Group
Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsulttjänster och digitala produkter som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, med kunder i över 60 länder, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterat på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!