Välkommen

Andreas Dajén

ny Head of Business & Growth hos Wise Consulting

Vi har en ny kollega hos oss! Andreas Dajén tillträdde nyligen som Head of Business & Growth hos Wise Consulting. Här delar han med sig av sina erfarenheter, drivkrafter och insikter och om varför han valde att börja arbeta hos Wise Consulting.

Andreas, vill du börja med att berätta om din bakgrund och hur du hamnade där du är idag? 

Absolut! Jag har ägnat de senaste 14 åren åt konsultuthyrning och rekrytering.  Jag är personalvetare i grunden, och min karriär började med en position som konsultchef på Academic Work, där jag främst arbetade med att hyra ut ekonomer till olika företag. Därefter fick jag rollen som teamchef, som i sin tur ledde till möjligheten att bli försäljningschef för Student Work, en finsk aktör inom samma segment.   

Jag har också haft flera olika roller inom den koncernen som sedermera blev Clevry, bland annat som VD för ett av systerbolagen. Där hjälpte vi företag med specialistrekryteringar inom middle management och jobbade med underkonsulter inom interim management. Jag fick också möjligheten att vara HR-chef för koncernen och driva projekt inom egentligen hela talent management -cirkeln. Rådgivning, eller försäljning, har alltid varit mitt kärnområde, och det har varit fantastiskt att kombinera det med HR-och konsultperspektiv.  

Jag kan inte tänka mig någon mer meningsfull affär än att öppna dörren till arbetsmarknaden för individer. Det går hand i hand med mitt engagemang för att skapa värde för våra kunder och att hitta lösningar som gynnar båda sidor. För mig är det inte bara en fråga om att säkerställa att individer får möjligheten till meningsfulla och givande arbetsupplevelser, utan också att hjälpa bolag att hitta rätt kompetens som bidrar till lönsamhet och konkurrenskraft. 

Vad fick dig att fastna för Wise Consulting? 

Det var flera faktorer! Främst den spännande tillväxtresan som Wise Consulting står inför men också att kunna bidra till kunders tillväxt och lönsamhet, som Wise Consulting har stor erfarenhet av och som jag känner att jag kan bidra till. Wise Consulting har också ett starkt varumärke, och det är inte svårt att förstå varför. Det ger mig möjligheten att direkt fokusera på att skapa värde för kunden istället för att bygga upp förtroende från grunden. 

En annan avgörande faktor var det förtroende jag fick för ledarskapet på Wise Consulting. Jag vill vara en del av ett professionellt sammanhang där jag kan lära mig och samtidigt bidra med mina erfarenheter.  

Kan du berätta om din roll på Wise Consulting och vad du kommer att bidra med? 

Jag har den ärofyllda rollen som Head of Business & Growth på Wise Consulting. Det innebär att jag är ansvarig för att leda och driva företagets tillväxt och utveckling. Jag kommer att arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och se till att vi levererar lösningar som gör deras verksamhet bättre.

Mina främsta styrkor inkluderar min förmåga att engagera mig i det jag gör, min nyfikenhet och min lyhördhet gentemot andra. Jag är övertygad om att engagemang smittar av sig, och när vi fokuserar på rätt saker tillsammans når vi framgång. Min nyfikenhet driver mig att ständigt lära mig nya saker och ställa frågor, och jag ser det som en stor fördel när man arbetar med försäljning.  

Vad driver dig framåt?  

Jag tror starkt på att försäljning är en plattform för att bygga långsiktiga och ömsesidigt givande relationer. Genom att förstå våra kunders behov och utmaningar kan vi gemensamt utforska och implementera lösningar som inte bara förbättrar resultat utan också arbetsdagen för ledare och medarbetare. Att hitta lösningarna är drivkraften för mig, och jag är övertygad om att när vi fokuserar på att skapa värde och hitta hållbara lösningar tillsammans, kommer alla parter att dra nytta och nå framgång. 

Är du nyfiken och vill veta mer hur vi kan hjälpa dig och din organisation? Hör av dig så hjälper vi gärna till!

 

Intervjuad av Nina Knutson, Head of Growth Marketing & Attraction

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!