Case | Circle K

top-left
top-right
bottom-right

Insikter & kunskap | Case | Circle K

Övningarna i ledarprogrammen var anpassade efter våra utmaningar och mål

Circle K – branschens starkaste varumärke för andra året i rad! Circle K erbjuder en unik helhetslösning som hjälper sina kunder att minska totala resekostnader. Ett modernt företag i framkant som satsar mycket på sina anställda.

Trygga och rustade ledare

Vi inledde samarbetet med Wise Consultings dåvarande varumärke Capacitet 2016. Vi har sedan dess tillsammans format ett löpande ledarutvecklingsprogram för våra blivande Stationschefer. Syftet med programmet är att rusta våra medarbetare i rollen som ledare. Ge dem en möjlighet att träna och reflektera över sitt ledarskap med målet att de ska bli trygga och självsäkra i sitt ledarskap.

Programmet är helt anpassat efter målgruppen och våra behov vilket gör att utbildningen känns väldigt relevant och hands-on. Under tillfällena som deltagarna ses är det hög aktivitetsnivå och mycket praktiska övningar blandat med reflektion. Övningar, verktyg och modeller som deltagarna får med sig är konkreta och enkla att direkt börja använda i sin vardag. Deltagarna som gått programmet har fått nya insikter om sig själv och sitt ledarskap.

Vad var det som gjorde att ni valde Wise Consulting?

Vi valde Wise Consulting eftersom de är lyhörda för våra behov och innovativa genom att föreslå nya arbetssätt och system att jobba med. Jag upplever också att det finns ett genuint intresse av att sätta sig in i hur det är att jobba hos oss och en vilja att bidra till vår utveckling. Vi har haft ett nära samarbete och tillsammans har vi under tidens gång utvecklat och förbättrat programmet. Jag har ett stort förtroende för Wise Consulting och utsedd ledarutvecklare som jag involverar och rådfrågar när vi skapar nya program.

Jessica Lindqvist, Utbildningsansvarig Circle K Sverige AB.

Group-3

Vill du också utveckla dina ledare och organisation?

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.