Insikter & kunskap

Insikter & kunskaper för inspiration och utveckling.

Hitta rätt kunskap

Ta del av vår mångåriga kunskap inom HR, utveckling, ledarskap, medarbetarskap och mycket mer. Ju mer du vet, desto mer välgrundade beslut kan du fatta. Att veta när man vet något och när man inte vet något – det är kunskap. Se därför till att ofta besöka vår kunskapsbank här, det lönar sig.

Dela gärna vidare om du gillar det du ser!

Filtrera


Events

Digital HR-gala | Human Growth Award 2021

Under en timme får du ta del av hemligheterna bakom Sveriges mest framstående HR-team, Atea, 3 Sverige & GetAccept, berättelser du inte vill missa. Boka din plats här.
Boka här
Blogg

HR måste bli mer ”tech-savvy”

HR Tech innebär hur HR anpassar sig och använder den teknik och de digitala lösningar som finns. Teknik som hjälper dig att jobba smartare, effektivare och mer värdeskapande.
Läs mer här
Wise video

Wise Video | Arbetsmiljöverkets nya föreskrift om arbetsanpassning

Den första juni i år kom Arbetsmiljöverkets nya föreskrift om arbetsgivarens ansvar avseende arbetsanpassning. Vad innebär egentligen föreskriften och hur påverkar den dig som arbetar med HR och ledarskap? Se det inspelade materialet här.
Läs mer här
Blogg

Vad är karriär för dig?

Din drömkarriär, hur ser den ut? Vad lägger du i ordet karriär? Det som är karriär för dig kanske inte är det samma som för någon annan. Det viktiga är att hitta vad som är viktigt för just dig...
Läs mer här
Blogg

Framtidens arbetsplats är en hybrid

Många är nog tillbaka efter en förhoppningsvis härlig sommarledighet, hungriga på att sätta igång med projekten som vilat under sommaren. Det finns nog en förväntan hos många vad som ska åstadkommas under andra halvåret innan 2021 läggs bakom oss.
Läs mer här
Blogg

Hur bygger du en framgångsrik organisationskultur – 5 steg att komma igång!

Organisationskultur har studerats sedan 50-talet, men som begrepp fick det stort genomslag först när det dök upp under 80-talet då Japan hade stor ekonomisk framgång. Man trodde att det hade att göra med organisationskulturskaraktärer som Japans framgångsrika organisationer hade. Frågan är hur vi tar oss an detta arbete som handlar om människorna i din organisation?
Läs mer här
Blogg

Dåligt ledarskap – vad kännetecknar en dålig chef?

Har du någon gång upplevt en destruktiv chef? Den frågan inleder Maria Fors Brandebo ofta sina föreläsningar med. Än så länge är det väldigt få som inte räckt upp handen. Maria är forskare på Försvarshögskolan och har studerat destruktivt ledarskap i över 10 år. Maria är även medförfattare till boken ”Destruktivt ledarskap”. Men vad kännetecknar egentligen ett dåligt ledarskap?
Läs mer här
Påjobbetpodden

Påjobbetpodden | Skuggsidor – Micael Dahlen – Ondskan inom oss

Han har som ett mantra att vara lite rädd, det hjälper honom att förstå vad som är viktigt. Han har skrivit böcker om både seriemördare och lycka. Veckans gäst är Micael Dahlen!
Lyssna här

Häng med på vår VIP-lista!

Vill du få en up-date när vi fyller på med nytt innehåll, såsom events, bloggar, guider eller spännande poddavsnitt? Då ska du fylla i dina uppgifter här så skickar vi dig ett mail när det finns nytt innehåll!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar?
Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så tar vi ett förutsättningslöst samtal!