Bli kontaktad

Hyra in HR

Hyr in HR - nå era mål med extern expertis

När du behöver hyra in HR är en interimslösning det bästa sättet för att snabbt få rätt person och kompetens på plats. När du hyr in HR fungerar det precis som det låter. Du hyr in någon som är riktigt vass på HR och som med nya ögon lyfter ert HR-arbete.

Hyr in HR – nå era mål med extern expertis

När du snabbt behöver rätt person och kompetens på plats som sätter fokus på rätt saker – då ska du ta in en extern HR-konsult.

HR är en affärskritisk funktion, som fokuserar på ”people power” – och människorna är som bekant varje bolags viktigaste tillgång. Har din HR-funktion rätt kunskaper för att skapa lönsamhet och effekt på sista raden? Att ta in extern HR-expertis kan vara avgörande för att ta nästa steg för just ditt bolag.

Tillfällen då du kan behöva ta in HR-kompetens:

  • När du behöver specialistkompetens inom t.ex. Comp & Ben, digital HR och arbetsmiljö eller vid projekt som; lönerevisioner, fackliga förhandlingar, diskriminering, rehabilitering
  • När du vill stärka upp ditt team under en period med någon som hela tiden utmanar och arbetar övergripande
  • När du behöver en neutral part som sköter komplicerade HR-frågor
  • Vid föräldraledighet, tjänstledighet och sjukskrivning
  • Vid omorganisation, avveckling och förändring
  • Om ni är ett mindre bolag som ännu inte har HR

Är du intresserad av att höra hur en sådan här lösning skulle kunna se ut hos er och hur vi kan hjälpa er att nå er målbild? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss: