Agil HR

top-left
top-right
bottom-right

HR | Agil HR

Agil HR handlar om förhållningssätt och förmåga att se ett större perspektiv, hur vi förflyttar våra organisationer i den riktning som omvärlden och marknaden kräver. Om vi på HR ska hänga med behöver vi röra oss mot ett mer dynamiskt och responsivt angreppssätt. Vi är experter på människor och de mellanmänskliga relationerna. För attfortsatt göra skillnad behöver vi därför förstå de nya möjligheterna och utmaningarna som våra medarbetare möter idag och i framtiden.

Digitaliseringen har skapat en ny världsordning där kunskap och erfarenhet snabbt sprids till nya mottagare. Inom näringslivet ser vi hur snabbrörliga företag tar marknadsandelar och konkurrerar med stora, globala och etablerade företag. Ett agilt förhållningssätt kommer vara avgörande för att lyckas framåt.

Vi hjälper er att skapa förståelse för det grundläggande inom det agila och väcka nyfikenhet och idéer för hur ni skulle kunna bana vägen för er utvecklingsresa. Genom inspiration varvat med teori med praktiska exempel på hur vi kan anpassa våra vanligaste processer utifrån ett agila mindset och de agila principerna. Vi går även igenom ett antal olika metoder och verktyg som skulle kunna leda er till ett mer agilt arbetssätt.

Som utvecklingspartner kan vi driva hela projekt från strategi till utförande och målgång. Våra specialister inom agila organisationer utformar upplägget efter er målbild.

Vill du veta mer om agil HR? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.