Agil HR

Skapa en mer dynamisk och effektiv HR-funktion som kan stödja organisationens mål och vision genom agila arbetsprocesser.

Agil HR handlar om förhållningssätt och förmåga att se ett större perspektiv, hur vi förflyttar våra organisationer i den riktning som omvärlden och marknaden kräver.


Om vi på HR ska hänga med behöver vi röra oss mot ett mer dynamiskt och responsivt angreppssätt. Vi är experter på människor och de mellanmänskliga relationerna. För att fortsatt göra skillnad behöver vi därför förstå de nya möjligheterna och utmaningarna som våra medarbetare möter idag och i framtiden.

Digitaliseringen har skapat en ny världsordning där kunskap och erfarenhet snabbt sprids till nya mottagare. Inom näringslivet ser vi hur snabbrörliga företag tar marknadsandelar och konkurrerar med stora, globala och etablerade företag. Ett agilt förhållningssätt kommer vara avgörande för att lyckas framåt.

Vi hjälper er att skapa förståelse för det grundläggande inom det agila och väcka nyfikenhet och idéer för hur ni skulle kunna bana väg för er utvecklingsresa. Genom inspiration varvat med teori med praktiska exempel på hur vi kan anpassa våra vanligaste processer utifrån ett agilt mindset och de agila principerna. Vi går även igenom ett antal olika metoder och verktyg som skulle kunna leda er till ett mer agilt arbetssätt.

Som utvecklingspartner kan vi driva hela projekt från strategi till utförande och målgång. Våra specialister inom agila organisationer utformar upplägget efter er målbild och förutsättningar. 

Du kanske också är intresserad av

Hör av dig till oss!

Nyfiken på oss och hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.