HR Learning Lab

Din kreativa hubb för att spåna och lära av andra

Vill du utvecklas tillsammans med andra HR-proffs? Diskutera new ways of working, trender, organisationsdesign och mycket mer? Nätverka med och lära känna andra branschkollegor?

Då ska du läsa vidare och framförallt gå med i vårt nätverk HR learning Lab! Tillsammans vill vi utmana, utveckla och laborera våra tankar för att skapa verklig nytta.

HR Learning Lab är ett samarbete mellan SPP Pension & Försäkring och Wise Consulting. Tillsammans utforskar  vi nyfiket vägar framåt för att skapa hållbara organisationer där alla har tillgång till sin fulla potential!

Passa på att säkra din plats redan idag - vi hoppas att just du är en av nätverksdeltagarna!

Varmt välkommen!
SPP & Wise Consulting

Det här får du

Medlemskapet är kostnadsfritt och vi kan lova dig inspirerande träffar, innovativa workshops, kunskapsutbyte, vassa föreläsningar och mer. Vi träffas än så länge digital en gång i månaden med undantag för sommarsemester.

Hur: Vi träffas just nu digitalt, med förhoppning om framtida fysiska träffar.

Digitalt verktyg: Zoom - länken till respektive nätverksträff skickas ut till dig dagen innan mötet och delas även i Outlookkallelse och Slack-grupp.

För vem: Nätverket vänder sig till dig som jobbar med HR-frågor och söker en kreativ hub för att utvecklas med andra.

Som medlem vill vi att du tar dig tiden att delta i våra initiativ. Det blir roligare om alla är motiverade och frikostigt delar med sig av tankar och kunskaper!

Vi har ett begränsat antal platser och ditt medverkande bygger på ett aktivt deltagande. Vi hoppas att just du är en av deltagarna i HR Learning Lab!

pexels-andrea-piacquadio-3756679

Är är nyfiken på HR Learning Lab?

Klicka på länken här så kommer du till SPPs hemsida där du enkelt anmäler ditt intresse i nätverket!

Om SPP

Vår passion. Tjänstepension.

SPP är tjänstepensionsbolaget som alltid vill gå steget längre. Vi brinner för att göra tjänstepension enkelt och hjälpa dig skapa ett attraktivt förmånspaket för dina anställda. Oavsett om du behöver smarta digitala tjänster som sparar tid, skräddarsydd rådgivning för dig och dina anställda, eller en hållbar tjänstepension som hjälper dig att locka framtidens talanger, så står vi redo. Med ett komplett erbjudande och djup kompetens tar vi oss an just din pensionsutmaning.

SPP

Om Wise Consulting

Wise Consulting är övertygade om att varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna. Att alla är motiverade, engagerade och arbetar mot uppsatta mål. Människor står för kraften, innovationen och engagemanget som behövs för att lyfta en organisation. Det skapar konkurrenskraft och goda framtidsutsikter. Med experter och konsulter inom ledarskap, HR, organisationsutveckling och coachning hjälper Wise Consulting sina kunders mest värdefulla tillgång att bli ännu mer värdefull.

WISE_LOGOTYP_SVART

Vi är experter på

HR          Organisationsutveckling          Kommunikation         Ledarskap       Förändringsledning         Kultur & värderingar          Självledarskap

 

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.