Bli kontaktad

Hållbarhet och mindre stress

Hållbarhetsutveckling

Hållbarhet och mindre stress - gå från ord till handling! Hur lyckas du med det? Sjukskrivningar på grund av stress ökar hela tiden och på bara tio år har antalet personer som remitterats vidare för en stressrelaterad sjukdom blivit dubbelt så många. En trend som vi måste vända. Men hur? Genom ökad insikt, träning i självledarskap och en god arbetsmiljö kan du minska stressen. Att investera i hållbara medarbetare är grunden för framgångsrika organisationer.

Hållbarhet och mindre stress - hur lyckas du?

Vi lever idag i en värld med högt tempo. Vi fattar många beslut och gör prioriteringar i ett extremt informationsflöde, både på arbetet och i privatlivet. Hur gör du det på ett hållbart sätt? Hur håller du stressen på en rimlig nivå? Hur kan du prestera på topp samtidigt som du mår bra?

Vi vet att självledarskap är en av nycklarna för att lyckas med hållbarhet. Men att leda sig själv på ett ansvarsfullt sätt är svårare än vad många tror, och det krävs mycket träning för att ändra ett beteende. 

Vi kan hjälpa dig med:

Individuell coachning:

Vill du få en bestående förändring och på djupet få insikt om ditt nuläge, då är individuell coachning att föredra. Tillsammans med en av våra coacher får du möjlighet att stärka ditt självledarskap och se på situation och uppdrag utifrån. Du får en verktygslåda med strategier, praktiska verktyg och metoder som du kan använda direkt. Du blir motiverad till att påverka din situation och du kommer att prestera bättre, samtidigt som du håller den skadliga stressen borta.

Fokus är att skapa förmåga att hantera nuet och förutsättningar för långsiktiga hållbara beteenden.

Workshops:

Är ni en hel grupp som behöver verktyg och metoder för att arbeta mer hållbart? För att en förändring ska ske på riktigt är det bra om alla är med på tåget och kan stötta varandra om någon är på väg mot den skadliga stressen.

Vi tränar hela gruppen tillsammans för ett mer hållbart klimat, där prestation och välmående lirar tillsammans. Ni får verktyg och metoder anpassade efter ert team och era utmaningar.

Utbildning – ”Hållbart självledarskap”:

Hållbart självledarskap är en utbildning på 1+1 dag där du får kunskap och verktyg för att arbeta mer hållbart och produktivt. Du får knepen som hjälper dig att prioritera, ta rätt beslut i vardagen och ta ansvar för din hållbarhet kopplat till ditt uppdrag. Utbildningen faciliteras av vårt varumärke Capacitet. Vi kan även anpassa utbildningen efter en hel grupp.

Alla våra upplägg bygger på forskning inom KBT, positiv psykologi, inlärningspsykologi och den senaste arbetsmiljöforskningen, samt beprövad erfarenhet utifrån alla de uppdrag vi utfört tidigare. Vi anpassar alltid våra upplägg efter dina unika utmaningar.

Hör av dig till oss så hittar vi ett upplägg som passar dig och ditt företag.

Vill du veta mer om hållbarhet och hur du minskar stress?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig: