Bli kontaktad

GROWWISER

Let´s grow wiser!

Så roligt att du hittat hit! Nu börjar din solrosresa! Naturens och dess växter skapar en unik atmosfär som är ren medicin för såväl kropp som själ. Bland annat hjälper den oss att bli av med stress och stärker immunförsvaret, visar entydig forskning. Forskning en tyder också på att trädgårdsarbete och att odla växter har hälsofrämjande och avstressande egenskaper.

Vinn vår ledarskapsutbildning

Genom att delta i tävlingen och posta bilder på dina framsteg på instagram är du automatiskt med i utlottningen av vår utbildning Chef 2.0 från vårt affärsområde Capacitet – värde hela 19.000 kr!

Vinnaren lottas ut via Instagram 30 augusti, glöm inte att aktivt deltaga och sprida dina solrosbilder på såväl motgång som medgång! Dela med dig!

Glöm inte:  För dig som påtar i trädgården dagligen är det här inget nytt: trädgårdsliv och att odla växter är bra för din hälsa. :)

 

Så här gör du

I din påse du fick på sommarbåten finns du allt du behöver för att odla upp en eller flera solrosor. Alla hjälpmedel är tillåtna! Ta hjälp av en vän, googla dig fram till bästa förutsättningar för denna fina växt. Detta är en lägre variant av solros (ca 45-50 cm) så det går att driva upp den inomhus.

Dela!

Lägg upp dina bilder på Instagram/Facebook så vi alla kan följa växkraften och sporra varandra! Använd hashtag #growwiser (glöm EJ att ha öppen profil!) Dela när du pysslar med din växt, bild på hur den växer eller vad du vill! 

Följ Wise Consulting på Instagram och på Facebook också för vi kommer löpande att posta hur det går för våra deltagare och vår egen solros!

 

Inspiration

Stressat affärsfolk skogsbadar

Fastnat framför datorn? Kanske är det dags att hänga lite i skogen. Stressat affärsfolk i Japan loggar ut för att skogsbada ett par gånger i veckan. Att insupa skogen boostar immunförsvaret, sänker blodtrycket, lindrar ångest och depression och dämpar stress.

Läs inspirationsartikel här

Odla dig till bra hälsa! Forskarnas 7 skäl till varför att vara i trädgården är läkande

Att syssla med trädgårdsarbete och att odla växter är en fritidsaktivitet med många fördelar. Bättre hälsa listar i denna artikel forskarnas 7 skäl till varför att vara i trädgården är läkande. 

Läs artikeln här

Solrosen

De är ofta stora, lysande och höga, och de tunga blommorna vajar på sina stadiga stjälkar över våra huvuden. Man har vant sig att tänka så, på en ettårig fågelmumsväxt, när man hör talas om solrosor.

Läs mer om solrosor här

Lyckas med solrosorna

Solrosen är tacksam att odla. Blomman ger en maffig avslutning på sommaren när den blommar i juli-september. Här får du de bästa odlingstipsen för att lyckas.

Ta del av odlingstips här

 

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort