Glad Sommar

önskar vi på Wise Consulting

Vi vill önska dig en riktigt härlig sommar genom att dela våra guldkorn inför sköna sommardagar! Oavsett om du är ledig eller jobbar får du här tips som sätter guldkant på vardagen!

Happy female on couch and checking mobile phone. Attractive woman with smart phone and relaxing on sofa in living room.

Blogg | Är ditt batteri uppladdat eller urladdat?

Tänk dig ett batteri! Det har en plusladdning och en minusladdning. Så funkar också vår energi. Det finns saker i våra liv på plussidan som ger energi och det finns saker på minussidan som tar energi. Det kan handla om allt från smått till stort och du kommer att bli hjälpt av att bli medveten om vad som tar och vad som ger energi för att på så sätt kunna ta kontroll över det.

Guide | HR-trender – ta del av vår trendspaning

Håll dig uppdaterad! Det händer mycket inom HR, både den snabba utvecklingen och förändringar i vår omvärld tvingar oss att hela tiden tänka nytt. Våga släppa taget om vissa saker och utveckla nya. Här har vi sammanställt de 5 senaste HR-trenderna som vi ser är viktiga för dig som jobbar inom HR och ledarskap att ha koll på.

pexels-victor-freitas-847483

Blogg | Välmående på jobbet – vad innebär det idag?

Nu när vi får samlas igen på våra arbetsplatser, som under pandemin varit stängda, inser vi att de senaste två åren satt sina spår… Enligt Global Harvard Business Review upplevde 89% att deras arbetsliv hade försämrats och 85 % att deras välbefinnande hade minskat under pandemin. Att få alla medarbetare att må bra och skapa nya, passande arbetssätt som motiverar, är en våra främsta utmaningar idag. Därför är det ingen överraskning att många nu ställer sig frågan, ”Vad innebär välmående på jobbet idag?”

Podcast | Påjobbetpodden

Ta del av lärdomar, erfarenheter och inspiration från en rad spännande och kända gäster inom näringslivet. Våra programledare Maria Göthe och Tobias Berglund är erfarna ledare som nyfiket undersöker varje vrå av våra gästers (arbets)liv.

Häng med du också!

pexels-canva-studio-3277806

Rapport | Hur tech är egentligen HR?

Det kan upplevas krångligt, tidskrävande och dyrt samtidigt som andra omfamnar den digitala utvecklingen till fullo och ligger i framkant. Vi ville därför ta pulsen på HR-Sverige för att se hur långt företagen har kommit med digitalisering och i de fall där något bromsar, vad det beror på i så fall?  

Karriär | Nyfiken på att jobba hos oss?

Vill du få inspirerande innehåll från oss kopplat till HR-karriär inom Wise Consulting, lediga tjänster och annat kul? Då ska du anmäla dig här så är du automatiskt med på våra utskick!

pexels-mentatdgt-1167134

Kundcase | Mångfald och inkludering

Det värderingsstyrda IT-företaget Atea ville stärka sitt arbete med jämställdhet och mångfald. I händerna på vår HR-konsult Christine Strömberg växte ambitionen till en idé som de närmaste tre åren kommer att genomsyra Ateas arbete i hela landet.

Blogg | 3 frågor med vår vd Katarina Walter

Vilka är de främsta utmaningarna för företag 2023? Vilken app går det bara inte att leva utan och vilken är egentligen den främsta lärdomen när det kommer till att vara ledare? Häng med när vår nya vd Katarina svarar på dessa frågor!

I vår kunskapsbank hittar du alla våra bloggar, guider och events! Självklart helt kostnadsfritt.

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.