Din karriär börjar här!

Wise Professionals 🚀👉 Wise Consulting

Starta din karriär tillsammans med oss!

 

Som nyutexaminerad inom HR finns det många spännande jobbmöjligheter. Vi söker dig som har ett nyfiket mindset, kreativa idéer och stor passion för människor och organisationer. Vi tillhör Wise Group som är ett av Sveriges ledande koncern inom Rekrytering och HR. I rollen som konsult driver och genomför du uppdrag hos våra kunder verksamma i flera olika branscher. Vi har en stor variation av både uppdrag och kunder där behovet alltid matchas mot din kompetens och våra gemensamma önskemål. 

Steg 1 - Wise Professionals

Vi på Wise Professionals är specialister på rekrytering och människor.

För oss handlar rekrytering om att se människor. Vi tror på att skapa avgörande möten där upplevelse och utveckling går hand i hand med resultat och tillväxt. För när du sätter människan i centrum får du hållbara arbetsgivare och välmående, produktiva medarbetare. Genom en stark tro på innovation och ständigt lärande är vi en långsiktig partner för rekryteringsavdelningar som vill ta sig till nästa nivå.

I vårt arbete förverkligar vi drömmar, vi hjälper kandidater att hitta sina drömjobb och nästa steg. Samtidigt hjälper vi verksamheter att hitta bästa möjliga medarbetare för att de ska kunna utvecklas långsiktigt och hållbart.

Vi vill lära känna dig och få  möjlighet att bidra till den bästa starten på din karriär! Klicka in dig på länken nedan och fyll i dina uppgifter så att vi kan starta en dialog med dig. Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig och stötta dig i starten av en blomstrande framtid!

Steg 2 - Wise Consulting

Wise Consulting - ett team av dedikerade personer som brinner för HR och att varje dag få frigöra den inneboende potentialen hos våra kunder.

Vi drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre och att vi varje dag förbättrar framtiden för människor och företag. Med ett eNPS som stadigt ligger på 70+ vågar vi lova att du kommer att trivas hos oss!

Vi på Wise Consulting arbetar målmedvetet med att vara de mest inspirerande och skickliga konsulterna inom HR, ledarutveckling och coaching. Vår mission är att med gemensam kraft se till att alltid leverera de bästa tänkbara lösningarna till våra kunder.

Skicka in ditt CV till Wise Professionals

Registrera ditt CV hos oss och bli en del av vårt nätverk! Vi har uppdrag inom en rad branscher med varierande erfarenheter och bakgrunder. Vi vill gärna connecta med dig!

Du har valt rätt karriär!

HR eller Human Resources som förkortningen står för, är kort sammanfattat jobb med fokus på människor.

Arbetsmarknaden inom HR är idag stekhet och vi ser sedan flera år tillbaka hur det ställs allt högre krav på arbetsgivare. Detta gör att jakten på kompetens inom HR bara ökar!

Talangerna söker sig till företag som har ett bra rykte, som har en bra företagskultur och som gör goda saker för samhället. Det räcker inte längre att betala bra lön.

Den här utvecklingen kommer att fortsätta och göra jobb inom HR än mer attraktiva och välbetalda.

ELIN

Träffa Elin - en av våra fantastiska konsulter

Passion för Brave Worklife. Möte Elin Möllstam, som arbetar som HR-konsult hos Wise Consulting.

Jag insåg för många år sen att jag brann lite extra för värderingar, både på företagsnivå som på individens nivå. Det har kommit att bli en passion att utvecklas och utbilda inom psykosocial arbetsmiljö och särskilt ämnet ”Brave worklife”. Genom att ta hänsyn till och prata om mjuka värden, relationen mellan yrkesliv och privatliv skapas ökad trygghet. Men även insyn i livets olika perioder. Det gäller att medvetandegöra livets alla perioder och på så sätt hjälpa medarbetarna med deras energihållning.

Att jobba som konsult

Att jobba som konsult är ett varierande yrke. Som konsult är du anställd av oss, men arbetar ute på våra kunduppdrag hos ett annat företag. Hos oss kan du vara konsult inom HR, lön, administration, ekonomi & finans eller marknad & kommunikation.

Vi jobbar med några av Sveriges starkaste varumärken som ger dig som konsult spännande uppdrag där du får utmana dig själv! Det är en fantastisk möjlighet till att få bygga upp din cv, skapa ett fint nätverk och därmed forma din karriär i raketfart!

Connecta med Wise Consulting

Fyll i dina uppgifter här så får du automatiskt med på våra utskick med karriärtips, trendspaningar och senaste nytt inom HR och ledarskap!

Cheerful beautiful indian girl student professional standing at home in office looking at camera, happy confident entrepreneur hindu lady laughing face posing alone, head shot close up view portrait

Kontakt

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.