Inbjudan

Campfire Session

1000 år av digitalisering - vad har vi lärt oss?

De senaste 10 åren har vi på Wise Consulting arbetat med digitalisering av HR. Genom alla våra medarbetare har vi samlat på oss mer än 1000 års erfarenhet från digitaliseringens utmaningar och möjligheter. 1000 år där vi i olika sammanhang provat oss fram och utvecklat både oss själva och våra kunder. Alla våra lärdomar vill vi nu dela, utveckla och vässa tillsammans med dig! Varför inte göra gemensamma lärdomar av våra erfarenheter, samlas runt en digital lägereld och under 1 timme bli 1000 år klokare? Häng med!

Du är inbjuden

Ta plats runt elden och dela dina kunskaper, insikter och erfarenheter. Oavsett hur tech-savvy du och din organisation än är så är ditt deltagande oerhört värdefullt. Du får även ta del av vår rykande färska undersökning på temat HR-tech. Häng med på denna digitala Campfire där ämnet är brännande och diskussionen stekhet men där ingen blir bränd.

Datum & tider:

  • Tisdag 30 november kl. 09.00-10.00 på Zoom
  • Onsdag 8 december kl. 09.00-10.00 på Zoom

Vi siktar på 15-20 deltagare per tillfälle och din medverkan bygger på principen att vi gör varandra bättre.

Varmt välkommen att boka din plats!
(Självklart helt kostnadsfritt)

pexels-huynh-phong-3782369

Om formatet Campfire session

Sedan urminnes tider har människan samlats runt lägerelden. Värmen, ljuset och den livsviktiga lågan gör att vi, precis som många generationer före oss, fortfarande samlas kring den. För tid tillsammans, reflektion och kunskapsutbyte. Tanken kring elden som samlande kraft har varit och är fortfarande en evolutionär framgångsfaktor för delning, erfarenhetsutbyte, samsyn och utveckling.

Ett framgångsformat som vi på Wise Consulting nu flyttar in i arbetslivet. Tillsammans lär vi av varandra.

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra tjänster eller hur vi jobbar? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.