Bli kontaktad

Bloggen

Låt oss inspirera dig inom HR, ledarskap, medarbetarskap & karriär.

Föregående

Visa alla inlägg

Nästa

17 / 05 / 16

Hej vad det går, livet alltså!

Jag möter så många fantastiska människor både privat som yogalärare med fina möten på mattan, och på jobbet som coach/ledarutvecklare genom workshops, föreläsningar och individuella coachningar. För mig har det varit och är en vår med mycket kul, utveckling/förändring och energi men också en hel del tuffa utmaningar. Jag älskar det, men behöver påminna mig själv om att stanna upp, andas och känna efter. Om jag inte gör det missar jag att ta in och uppleva det som händer och den förändring som faktiskt sker i mig själv och de viktiga personerna i min omgivning – coola grejjer händer hela tiden!

På yogaspråk kallas det PARINAMA och betyder transformation/förändring. ”Real, lasting change usually happens gradually over time, often without us even being aware it is going on. Real, lasting change usually begins with discomfort and ends with joy and respect for oneself. Live in natures ebb and flow, change and grow with it, feel the discomfort of resistance, and let it go.” Nicolai Bachman.

Allt i vår natur förändras i varje ögonblick, även vi människor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta och uppleva förändringar under tiden när livet går i ett rasande tempo. Upplevelsen och insikt om förändring/utveckling kommer kanske först i efterhand. Mitt verktyg för att vara här och nu och uppleva livets rollercoaster är Mindfulness och Yoga. Det är stundtals lätt att leva som jag lär men rätt ofta så otroligt svårt…och det får också vara ok. Det som räddar mig när jag kommit ur kurs och spinner loss som en galenpanna är mina supportrar/riverguides i livet. De påminner, stöttar OCH utmanar mig – tough love oftast….; )

Vi behöver alla våra riverguides i livet, vilka är dina?

Life isn’t about waiting for the storm to pass. It’s about learn to dance in the rain” och det är lite roligare att inte dansa helt själv.

Jenny Larsson, coach och ledarutvecklare på Wise Consulting och Capacitet

Dela inlägget

Hör av dig till oss!

Lämna ett meddelande så återkommer vi till dig inom kort