Bli kontaktad

Att arbeta som HR-konsult hos Wise Consulting!

Varför HR-konsult hos oss?

När du arbetar som HR-konsult hos oss behöver du inte välja! Som anställd HR-konsult hos oss kan du få det bästa av två världar. Du får en unik möjlighet att både bredda och specialisera dig, samtidigt som du utmanas i olika HR- roller, organisationer och branscher - allt i en och samma roll. Du får variation, plus tryggheten i en tillsvidareanställning med fast grundlön.

Därför ska du arbeta som HR-konsult!

Skräddarsy en utveckling inom HR som passar just dig

Hos oss har du möjlighet att bestämma över din utveckling och nästa steg – du kan själv vara med och styra över vilka uppdrag du är intresserad av. Vill du i kommande uppdrag bredda dig ytterligare eller under en period fördjupa dig inom ett HR-område som intresserar dig? Vi lägger stort fokus vid att kontinuerligt ha en dialog med våra konsulter kring deras nästa utvecklingssteg och att matcha uppdragen på bästa sätt utifrån dessa både vad gäller bransch och roll.

Du har alltid en fast grundlön

Vi har en gedigen process där våra proffsiga kundansvariga och matchningsteam varje dag arbetar för att belägga våra konsulter. Om du har någon kort tid mellan uppdragen så tillbringar du den tiden på kontoret, där du bidrar med din kompetens internt.

Chans att tillhöra ett dreamteam med HR-konsulter

För oss är det viktigt att du som konsult har en tydlig plattform internt som både ger trygghet och kontinuitet men även kompetensutveckling, inspiration och mycket skratt! Med vår starka kultur och satsning på kompetensutveckling ses våra HR-konsulter ofta och du känner dig aldrig ensam ute i uppdragen. Du får några av Sveriges vassaste HR-personer som kollegor och har hela tiden ett stort nätverk av kompetens och erfarenhet kring dig.

Alla inom Wise Consulting delar aktivt med sig av kunskap och erfarenheter. Genom kompetensutvecklingsdagar, Brown Bag Lunches, Yammer, Slack, luncher och telefonsamtal lär vi av varandra. We make each other better!

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss!