Bli kontaktad

Agil HR – våra insatser

Att arbeta agilt är en överlevnadsfråga idag

Världen förändras och blir alltmer komplex. Digitaliseringen har skapat en ny världsordning där kunskap och erfarenhet snabbt sprids till nya mottagare. Inom näringslivet ser vi hur snabbrörliga företag tar marknadsandelar och konkurrerar med stora, globala och etablerade företag. Ett agilt förhållningssätt kommer vara avgörande för att lyckas framåt.

Agil HR

Vad är agil HR i praktiken och hur kan det hjälpa din organisation att bli mer lättrörlig och anpassningsbar?

Agil HR handlar om förhållningssätt och förmåga att se ett större perspektiv, hur vi förflyttar våra organisationer i den riktning som omvärlden och marknaden kräver.

Om vi på HR ska hänga med behöver vi röra oss mot ett mer dynamiskt och responsivt angreppssätt. Vi är experter på människor och de mellanmänskliga relationerna, men för att fortsatt göra skillnad behöver vi förstå de nya möjligheterna och utmaningarna som våra medarbetare möter idag och i framtiden.

Våra insatser

För att ni ska kunna ta lead på denna spännande utveckling kan vi vara en katalysator. Med hjälp av ett skräddarsytt seminarium eller workshop höjer vi kunskap och förståelse. Både för det agila förhållningssättet, det agila HR-arbetet och hur ni bäst kan applicera det på er verksamhet. Vi hjälper er att driva utvecklingen och hur processerna ska se ut i framtiden.

Seminarium/Workshop

Vi hjälper er att skapa förståelse för det grundläggande inom det agila och väcka nyfikenhet och idéer för hur ni skulle kunna bana vägen för er utvecklingsresa. Vi inspirerar och blandar teori med praktiska exempel på hur vi kan anpassa våra vanligaste processer utifrån det agila mindsetet och de agila principerna. Vi går även igenom ett antal olika metoder och verktyg som skulle kunna leda er till ett mer agilt arbetssätt

Transformationspartner

Som transformationspartner går vi in och driver hela projekt från strategi till utförande och målgång. Våra specialister inom agila organisationer utformar upplägget efter er målbild.

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vill du veta mer om agil HR?

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss:

Agil HR fokuserar på

1.

Nätverkstänkande mer än hierarkiska strukturer

2.

Anpassning / flexibilitet mer än normativt och förutbestämt

3.

Inre motivation mer än yttre belöningar

4.

Transparens mer än sekretess

 • Vad gjorde karriärcoachningen för dig?

  ”Karriärcoachningen blev en ”eye opener” och ledde till en helomvändning”

  Läs mer om samarbetet

  Ebba Hult

  Senior rådgivare på Centigo

 • Vad är det bästa med Wise Consulting?

  "Wise Consulting hjälper oss att växa och utvecklas snabbt med rätt kompetens!"

  Läs mer om samarbetet

  Maja Samuelsson

  Global Head of HR på DigitalRoute

 • Vad har hänt efter ledarprogrammen?

  "På Tobii har vi nu lyckats kommunicera att vi värderar ledarskap högt, du ska vara stolt om du arbetar som ledare hos oss och ta ditt uppdrag på största allvar!"

  Läs mer om samarbetet

  Cecilia Eriksson

  HR-Direktör på Tobii